22 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 33.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 6 33.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 5.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
esen beyazamı çıktı ? ozaman iyi tanıtmıstır programı zaten internet sitesi mükemmel olmus eyvahdüsüyorumun mühendisler yapmıstir kesin görmek isteyen..

Eyvah Düşüyorum Resmi Sitesi |' Star TV

Evet geçen hafta Beyaz Show'daydı :)

Site gerçekten güzel ama teknik olarak çok zor bir yanı yok. Üstteki geçişler çok hoş olmuş ama yapması kolay bir şey :)

Evet geçen hafta Beyaz Show'daydı :)

Site gerçekten güzel ama teknik olarak çok zor bir yanı yok. Üstteki geçişler çok hoş olmuş ama yapması kolay bir şey :)

esen yenerde bir marka onu iyi anladim 30 Share kolay kimse alamaz gerçekten kaliteli bir yapım ve çok kolay sorular soruluyor yarısma formati çok güzel star tv en basarili hareketi kesinlikle dün neredeyse hiç reklam koymadi eyvah düsüyorum da star bu isi iyi biliyor m.yüzyıl bittigi an anında basliyor +1 Point ekliyor

Dün Kuzey-Güney'in ve Muhteşem Yüzyıl'ın ilk yarım saatine baktım, göz gezdirdim demek daha doğru aslında, Muhteşem Yüzyıl'da hiç aksiyon yoktu, Kuzey-Güney'de ise gerilim dozu yüksekti, iki diziyi de izlemeyen biri olarak bana Kuzey-Güney daha cazip geldi ama her hafta olduğu gibi Muhteşem Yüzyıl'ın astronomik reytinglerle birinci olacağına güvenim sonsuz. :)

ha. işte ben de bunu anlatmaya çalışıyom.(ama' dan sonraki cümlen hariç hepsine katılıyorum) çok sağol dostum. bundan sonra bendensin.

Günün Kazananları Star Kanald Show

Günün Kaybedenleri Fox tv kesinlikle varmısın yokmusun durumu ne öle

TRT 1'i de kazananlar kısmına alabiliriz :)

Fox, Var Mısın Yok Musun'dan vazgeçmiyor. Yeni proje üretememekten dolayı olsa gerek...

Belki de projelerin reytingi düşük diye hemen bitirilmesine karşı olabilirler halk gibi, sezon sonunda bitirmeyi planlıyorlardır.

TRT 1'i de kazananlar kısmına alabiliriz :)

Fox, Var Mısın Yok Musun'dan vazgeçmiyor. Yeni proje üretememekten dolayı olsa gerek...

aga fox unutma beni deniz yıldızı gibi günlük diziler olmasa foxtv izlenen yapımlari çok yok yergok ask ve lale devri var okadar

Birazcık düştü diye hemen çakılmış denir mi kreys, eskiye göre durumunun çok iyi olduğu açık, bence insafsız yorumlar yapmayalım.

Muhteşem Yüzyıl'ı da sürekli karlı çıkarmaya çalışmasan daha iyi olacak kreys, herkes her şeyi görüyor, sürekli savunma durumunda kalmana gerek yok.

valla helal olsun dostum. çok doğru söyledin. çok haklısın. bu kadar da olurmu her fırsatta diziyi savunuyor. hayırdır yani ne oluyor dizi bir yere mi kaçıyor? biz burda güzelce diziler hakkında yorumlar yapıp reytingleri konuşamayacak mıyız? zaten bu forum bunu gerektiriyor. burası arena veya savaş alanı değilki.
ben burada dizimle ilgili gelişmeleri takip edip dizimle ilgili beğenip beğenmediğim yanları hakkında fikirlerimi özgürce(tabi kimseye hakaret etmeyecek şekilde) ifade etmek istiyorum.

valla helal olsun dostum. çok doğru söyledin. çok haklısın. bu kadar da olurmu her fırsatta diziyi savunuyor. hayırdır yani ne oluyor dizi bir yere mi kaçıyor? biz burda güzelce diziler hakkında yorumlar yapıp reytingleri konuşamayacak mıyız? zaten bu forum bunu gerektiriyor. burası arena veya savaş alanı değilki.
ben burada dizimle ilgili gelişmeleri takip edip dizimle ilgili beğenip beğenmediğim yanları hakkında fikirlerimi özgürce(tabi kimseye hakaret etmeyecek şekilde) ifade etmek istiyorum.

sende devamlı flood yapmaktan vazgeç ve renkli yazip kendini one çıkarmaktan vazgeç reyting yoırum bölümüne cemre kıvanç fotolarini koyuyorsun provakasyon yapma burda :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

sende devamlı flood yapmaktan vazgeç ve renkli yazip kendini one çıkarmaktan vazgeç reyting yoırum bölümüne cemre kıvanç fotolarini koyuyorsun provakasyon yapma burda :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

bence git bir flood un tanımına bak. ayrıca bundan sonra kesinlikle bir daha sana ne cevap verecem ne de senle uğraşmayacağım. çünkü sitedeki diğer üyelere ayıp etmek istemiyorum çünkü burası ağız dalaşı yapılacak bir yer değil. sen de bir an önce bunun farkına varsan çok iyi olur.

bence git bir flood un tanımına bak. ayrıca bundan sonra senle uğraşmayacağım. çünkü sitedeki diğer üyelere ayıp etmek istemiyorum çünkü burası ağız dalaşı yapılacak bir yer değil. sen de bir an önce bunun farkına varsan çok iyi olur.

seni her gördügümde 3 5 mesaj arka arka yazion buna flood denir

Belki de projelerin reytingi düşük diye hemen bitirilmesine karşı olabilirler halk gibi, sezon sonunda bitirmeyi planlıyorlardır.

Sanmıyorum kanallar her zaman parayı düşünür öncelikle. Zaten halkın da programın devam etmesini istediğini sanmıyorum. Fox'un yeni proje üretme sıkıntısını zaten biliyoruz. Fox'u ne zaman yüksek bütçeli iddialı projelerle göreceğiz merak ediyorum...

Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle Eyvah Düşüyorum yüksek reytingler alıyor. Eyvah Düşüyorum'un etkisiyle de Spartacüs iyi reyting alıyor.

A, B'yi ; B de C'yi etkiliyorsa A , C'yi etkiliyordur.

Tabi ki sadece bir önceki programa bağlanamaz reyting ama özellikle geç saatlerde bir önceki programın etkisi büyük oluyor.

evet endgame,..A,B yi, B,C yi,C de D yi etkilerse demekki bu gece kalbim 4 mevsim birinci gelecek, A nın Z yi etkileme gücü var:)

ama dediklerin doğru ben biraz daha domino etkisi yarattım:)

evet endgame,..A,B yi, B,C yi,C de D yi etkilerse demekki bu gece kalbim 4 mevsim birinci gelecek, A nın Z yi etkileme gücü var:)

bak simdi aci a z yi etkilemez z a yı etkiler dedigine göre maç kalbim 4 mevsim den etkilenmez anlatabildimmi

a kalbim b maç b a yı etkiler bu sefer buna kısır döngü diyebiliriz

A'nın Z'ye olan etkisi fizik aletleri tarafından ölçülemeyecek kadar düşük seviyelerde. :) Henüz teknoloji o kadar gelişmedi. :)