demek ki sen de doğruyu yaslaninca bulacan))evdeki izleyicilerden biri 70 yaşındaki nenem onun dizilerinin olduğu güün bize hayat yok ?
yaşlılarla anlaşamıyoruz görsellikten anlamıyorlar )
demek ki sen de doğruyu yaslaninca bulacan))evdeki izleyicilerden biri 70 yaşındaki nenem onun dizilerinin olduğu güün bize hayat yok ?
yaşlılarla anlaşamıyoruz görsellikten anlamıyorlar )
demek ki sen de doğruyu yaslaninca bulacan))
hayatı iskaliyorsun farkında değilsin)) kurşuna dizsen ne olur))biü den zevk alarak izlemek doğruyu bulmaksa eğer? daha 30 una gelmeden kendimi kurşuna dizmeyi tercih ederim )
hayatı iskaliyorsun farkında değilsin)) kurşuna dizsen ne olur))
Beni Affet coşanze yapmış Ab grubunda
Valla denk gelirsem arada bakıyorum bizimkiler izliyoeee yani gidip görüntü kirliliğine dalmak hayata dalmakmı oluyor? sadece amacımız göze gönüle ve beyne hitap eden bişeyler izlemek)
izliyorum demede yorumunu yap yinede?
Valla denk gelirsem arada bakıyorum bizimkiler izliyo
Valla çok kötü değil Ab grubunda zirvede yer alıyosa demekki bu dizide bişey var yani çöp değilişte bende ne çekiyorsam o bizimkilerden çekiyorum? alakasız şeyler izlemek zorunda kalıyoruz onlar sayesinde?
Valla çok kötü değil Ab grubunda zirvede yer alıyosa demekki bu dizide bişey var yani çöp değil
Sen bakmadınmı hiç doğru söyle ? Evet karşılamış çocuğunu gördünmü ne tatlı bişet masmavi gözleri varpembe dizi değilmi o ?
aziz yıldırımı onbinler karşılamış havaalanında?
Sen bakmadınmı hiç doğru söyle ? Evet karşılamış çocuğunu gördünmü ne tatlı bişet masmavi gözleri var
valla bilmem kaçıncı evliliğikarısı ikinci evliliğindenmi üçüncümü ? para bol adamda... bendede o kadar para olsa sarısıyla moruyla esmeriyle doruyla evlenip çeşit yapardım