21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

ÇALIKUŞU 1 DK SONRA KANAL D DE

Çalıkuşu 22.01 başladı

ve muhteşem jenerik çalıkuşu allahım bu müzik beni alıp uzak diyarlara götürüyor.🙂

ve güzeller güzeli fahriye evcen feride ve kibarcık kamran

Çalıkuşu cinayeti 2 ye katlar
çalıkuşu
çalıkuşu
çalıkuşu

Annemle ilgili en belirgin hatıram kayısı ve helvadan ibaretti...kayısı ve helva
+++++++++++++++
Kamran hakikatte seni seviyor olabilmem için çayını tek şekerli içtiğini,mevsimlerden en çok sonbaharı sevdiğini,sağ serçe parmagının sol serçe parmağından daha uzun olduğunu,sinirlendiğinde iki kaşının arasında beliren o ince çizgiyi,en sevdiğin kelimenin umut olduğunu...Kamran hakikatte seni seviyor olabilmem için benim bütün bunları biliyor olmam lazım...🙂

Son düzenleme:
21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) SHOW: 7.77 2) STAR: 5.63 3) TRT1: 5.26 4) SMNYL TV: 5.09 5) ATV: 3.19

Benim İçin Üzülme coşanze yapmış valla.

Seksenler iyi gitmiş ama TNS'de düşük gider gibi.

Benim Için Üzülme Çok Iyi Oranlar Almış Tebrik Ederim.

ah ah atv nin begenmeyip bıraktığı dizi biü show da uçanze yapıyor

Benim İçin Üzülme çok iyi gitmiş ama tns'de zirveyi Kaçak alır..
Seksenler ab'de zirveyi alır belki yarın.

Bence yarın zirvede olan dizi Benim İçin Üzülme olacak gibi geliyor bunu SBT'ye bakarak söylemiyorum ama içime öyle doğuyor.

Bence yarın zirvede olan dizi Benim İçin Üzülme olacak gibi geliyor bunu SBT'ye bakarak söylemiyorum ama içime öyle doğuyor.
Aynen bence de Total Benim için üzülme A\B Seksenler 1. olacak.BİU 2. olsa bile çok az farkla olacak

Benim İçin Üzülme'nin Salı gününe ambargo koyacağını kim tahmin ederdi?
Kaçak düşük gidiyor ama tns'de sonuçlar yakın gelir. Zirveyi kestiremiyorum gibi artık.

dizlerin nerede anne dizlerine ihtiyacım var(feride)(çalıkuşu)
feride ağlıyor ve feride ile bende ağlıyorum

Samanyolu yine zirveye oynuyor.