21 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya`nın Muhteşem Bölümü Bitti. :):)

Yalan Dünya bu hafta sonradan kısaltıldı bu yüzden 10 dakika uzun gitti. Gelecek hafta daha da kısalır, Kayıp Şehir 21.30`da başlar.

Kayıp Şehir`e son 3 dakika. :)

- - - Ekleme - - -

Totalde bence 5`i geçer, A/B`de o kadar düşük alması mümkün değil. 7`yi banko geçer de ben ilk haftadaki gibi 9`u geçmesini bekliyorum.

Totelde 5'i belki gorur ama ab'de 9 cok zor bence.. Cunku tns kanal d yapimlarini asagi cekiyor..

Yalan Dünya totalde 4.50, A/B'de 7.50 civarı alır bence ama asıl belirleyici Kayıp Şehir olacak. Kayıp Şehir düşerse tehlike var demektir...

Yalan Dünyaya gülenlerin sayı, Hilal Cebeciyi sevenlerin sayından kat-kat fazladır o fazla kafasına takmasın.

Hilal Cebeci söylediğine göre Yalan Dünya`nın takipçisinin sayı baya bi artar. Tabii Yalan Dünyada herkesin anlayabileceği espriler yok.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya totalde 4.50, A/B'de 7.50 civarı alır bence ama asıl belirleyici Kayıp Şehir olacak. Kayıp Şehir düşerse tehlike var demektir...
Ben Totalde 5`i geçer, A/B`de 8`i geçer diye tahmin ediyorum. :D

yalan dünya resmen totale selam çakmak için akasya duragı ve levent kırca espirilerine dalmış :)))) madem totaş önemliydi kanal d neden akasya duragını kaldırdı :)))))

yalan dünya resmen totale selam çakmak için akasya duragı ve levent kırca espirilerine dalmış :)))) madem totaş önemliydi kanal d neden akasya duragını kaldırdı :)))))
Neyle alakalandırdın yahu beyazsoy.

Madem öyle espriler oldu izlemeyen yine izlemez. Bu bölümde olan espriler gelecek bölüme etki eder. Akasya Durağı izleyenler "aaaa bugün Yalan Dünyaya bakalım belki Akasya Durağı" esprileri gelmiştir mi diyip izleyecek diziyi?

Yalan Dünyanın normal Total oranları bunlar. Cuma da anlıklarda böyle alıyordu. Hatta geçen sene Totali 6-8 arası bir şeydi.

1 Saat yoktum.1 saatin özeti şu.Mematiyi Özcan kurtarıp hastaneye götürüyor.Zülfikar ağa ersoyun evine misafir olarak gitti ersoy ile konuştu.Ersoy zülfikar ağanın gözü önünde karısını ve çocuğunu öldürdü.