21 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayı 21:00 Reklam(2.Kuşak)

Karadayı 6.22 ratingle lider! Yalan Dünya 5.73 ratingle 2. sırada! O Ses 4.98 ratingle 3. sırada!

O Ses Yeni Bölüme rağmen düşük gidiyor.

- - - Ekleme - - -

Karadayı 21:00 Reklam(2.Kuşak)
İşte bu kötü. Hem Yalan Dünya hem Karadayının reklamları O Ses`e yarayacak.

Yalan Dünya felaket olmuş. :S Ben de süre kısalınca güzel olmuştur diye 1 saattir izliyorum ama beğenmedim. Performans oldukça düşük.

Sbt reytinglerine bakmayın. Sbt'de Yalan Dünya hep yüksek O Ses de hep düşük çıkıyor...

Tns'de Yalan Dünya bu kadar alamaz... Gerçekten sıkıldım. :S

Son düzenleme:
Yalan Dünya felaket olmuş. :S Ben de kısaltınca güzel olmuştur diye 1 saat izledim ama beğenmedim. Performans oldukça düşük...

Sbt reytinglerine bakmayın. Sbt'de Yalan Dünya hep yüksek O Ses de düşük çıkıyor geçen haftaların reytinglerine bakın, görürsünüz.

Tns'de Yalan Dünya bu kadar alamaz... Gerçekten sıkıldım...
Bence bu bölümü uzun çekip sonradan kısaltmışlar. Ama ben beğendim. Güldürdü yine. :D

Yalan dunya yeni suresiyle iyi baslamis sbt'ye gore.. Kayip sehirde baslasin artik :)

Yalan Dünya'nın oranları iyi gözüküyor SBT'ye bakarsak. TNS'de de iyi gelir inşallah ve sürelerin kısalmasının önü açılır...

Karadayı ve yd uçuşa geçmiş acun bakalım nasıl cevap verecek

Kanal d geçen haftalara göre daha iyi gibi pazartesi konusunda kayıp şehir iyi reyting alır gibi.. Yeni diziler nereye gelcek bilmiyorum bence bbeb sezon finali yapmalı yazın tekrar başlamalı ve haftasonuna yeni diziler gelmeli ...