21 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kenan süper adam be :d kibrite güzel ayar veriyo :d

Diger anlikta kayip yukselir, yd'nin izleyicileri farkli..izleyenler bikac dk sonra acmislardir..

Reytingleri dikkate almayın,reytingler bu ülkede ve tüm dünyada tamamen bir olasılık hesabı ile ölçülmektedir,hiç birinin Türkiye'yi yansıttığı söylenemez,iki reyting şirketi arasındaki farklar da bu nedenden oluşmaktadır,benim nazarımda ikisi de doğrudur ya da esasen ikisi de yalandır.Yarın 1 milyon denekli bir şirket kursanız yine gerçekten çok uzakta ölçüm yapabilirsiniz,olasılıklar gereği gerçeğe yaklaşma ihtimaliniz artar sadece.Reytinglerin kendimizi tatmin için uydurulmuş bir sistem olduğu da bizzat kanallar tarafından biliniyor,bu nedenle de hangi röportaja bakarsanız bakın adamlar Türkiye'de izlenmeyi değil, reyting evrenindeki 2000 kişide izlenmeyi hedefliyor.

Neyle alakalandırdın yahu beyazsoy.

Madem öyle espriler oldu izlemeyen yine izlemez. Bu bölümde olan espriler gelecek bölüme etki eder. Akasya Durağı izleyenler "aaaa bugün Yalan Dünyaya bakalım belki Akasya Durağı" esprileri gelmiştir mi diyip izleyecek diziyi?

Yalan Dünyanın normal Total oranları bunlar. Cuma da anlıklarda böyle alıyordu. Hatta geçen sene Totali 6-8 arası bir şeydi.

bir türlü reyting sistemini çözemedin günü değişen yada saati değişen dizi eski dizinin üzerine biner yalan dünyada artış tamamen bir haftalık o kadana

Reyting zamazingosundan bağımsız olarak söylüyorum:Kayıp Şehir ateşe atıldı,bu dizi 20:00 dizisi veya 23:00.

Yakup yeni racon bu demek mesaj silmek ben ne yazdıysam arkasındayım kimseye hakarette etmedim

yok artık :d hakaret et sil ne ala memleket şikayet ettim fayda etmez :d

Modlardan biri silmis, oyle kucuk hesaplari sen yakarsin rahat ol.

- - - Ekleme - - -

Yakup yeni racon bu demek mesaj silmek ben ne yazdıysam arkasındayım kimseye hakarette etmedim

Farkindaysan senin ve cd'ninde mesajlari silinmis, gorebiliyomusub sayfayi?? Yoksa bi sorunmu var..

acun 20 şer dakka 40 dakka ortadan sonra reklam verdi 23:30 bitecek bu ara full reklam ab zirveyi o ses alicak bence totalde karadayi