21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

arada 6 sene var
kurtlar vadisi ırak sinema tarihinin rekoru kırmıştır bu kadar basit kabul etsende etmesende

Iragin rekorunu recep ivedik 3 sene sonra tarihe gomdu. Tabi bu 3 sene seyirci muthis arti
))))) ondan 3 sene sonra fetih iyice tarihe gomdu

bazı insanlar her hafta yenilgiyi yaşamalarına rağmen hala iddialı konuşabiliyorlar
yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama gerçeklerde bir hançer gibi saplanıverir insanın ciğerine..

Aynen kesinlikle öyle
) bide takas 3d kullanmaya gerek yok diyo ama kvp en az 20 alirmiş
))) anlaşılan takas 3d yi birakmis 5d ye gecmis
)

fetih 1453 bütceyle vadi bütcesi birmi tamamen ayri katogori vadi simdi film çekse recep ivedigi ezer

kreys vadi şimdi film çekse 100 bini geçmez.. insanlar bıktı artık her hafta televizyonda görüyorlar 8 yıldır birde gidip kimse para vermez sinemaya biliyorlar ıcığını cıcığını polat sonunda kazanıyor nesini merak edip gidecekler..

fetih 1453 bütceyle vadi bütcesi birmi tamamen ayri katogori vadi simdi film çekse recep ivedigi ezer

harcasalardi okadar kazaniyorlar
))))) ayrica fetih 17 milyona mal olmadi bu bir reklam calismasiydi...belki kutlardan ucuza mal oldu. bilemeyiz. ona bakarsa recep ivedik en ucuza mal olan film basroledeki kiza 10binlara vermisler
))))))))) ama kurtlarin rekorunu tarihe gomdu
)))))

Aynen ne sinamasina gidicekler Polat'ın küçük tak takla füzeleri devirdiginimi izleyecekler ??
)

alakasi yok fetih 1453 maliyeti çok yüksek simdi vadi çekim yapsa 10 milyonu geçer gişede

alakasi yok fetih 1453 maliyeti çok yüksek simdi vadi çekim yapsa 10 milyonu geçer gişede

Yaw daha gecen sene film yaptilar da gisede cakildilar
))) hatta aciklama yaptilar filistin filminden zarar ettik diye daha ne konusuyorsun

Hep bı varsayım sende , takasta kesin bı sonuc yok hep lafta söyledikleriniz gerçeklik paya %1.50 gibi bisey.. Yok en az 30'u geciyomus kvp..
-Bu günde fatmagul 32 alicak
- kanıt ?
- kanıt yok ama oyle...

Yaw daha gecen sene film yaptilar da gisede cakildilar
))) hatta aciklama yaptilar filistin filminden zarar ettik diye daha ne konusuyorsun

vadi gisede çakılmadi ki vadi ilk filmi filistin rekorlar kırdı herkez o filmi konustu bu sene çekse 10 milyon çok rahat geçer

vadi gisede çakılmadi ki vadi ilk filmi filistin rekorlar kırdı herkez o filmi konustu bu sene çekse 10 milyon çok rahat geçer

Kreys iyimisin. kurtlar vadisi filistin film zarar etti beklenen giseyi yakalayamadi 10milyon izlenir diyonda gecen sene filistin anca 2 milyon izlendi. kurtlarcilar acikladi zarar ettik diye

Total de zirveyi her zamanki gibi Birand aldı derken?

Total
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:28:40[/TD]
[TD]20:41:37[/TD]
[TD]00:12:57[/TD]
[TD]6,19[/TD]
[TD]14,56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Türk'ün Uzayla İmtihanı şaşırttı.Bu Tayfun saçma saçma işler yapıyor yine tutuyor

türkün uzayla imtihanına baktım.. diziyi beğendim ama bazı sahneler sıkıcı.. mesela peker açıkalının rolü hiç iyi olmamış keşke o da gemide yer alsaydı..
kuzey güneyi izledim... başlarını kaçırsamda yne heyecanlı bir bölümdü.. çok beğendim.. ilk bölümü kdr kaliteli bi bölüm yayınladı..
muhteşem yüzyılı bu hafta izlemedim.. biraz sıkıldım geçen sefer ki bölümden bu yzden bi iki hafta bakmamaya karar verdim.. böyle yayınlarlarsa diziyi ilerleyen haftalarda izlemeyi bırakabilirmm

sen izlemesende olur denek yok senin evinde sbt deneklerinin oldugu yerlede muhtesem yüzyıl çok iyi izleniyor o yeter senin izleyip izlememenin önemi yok mehmet günsür geldi çok daha heycanlandi mütisti dünki bölüm

sen izlemesende olur denek yok senin evinde sbt deneklerinin oldugu yerlede muhtesem yüzyıl çok iyi izleniyor o yeter senin izleyip izlememenin önemi yok mehmet günsür geldi çok daha heycanlandi mütisti dünki bölüm

Arkadaş sadece düşüncelerini söylemiş. Zaten forumun amacı da bu. Neden senin görüşlerine zıt olan düşüncelere tahammül edemiyorsun? Bazen saygı sınırlarını aşıyorsun.

Atar yapmana gerek yok ki

Arkadaş sadece düşüncelerini söylemiş. Zaten forumun amacı da bu. Neden senin görüşlerine zıt olan düşüncelere tahammül edemiyorsun? Bazen saygı sınırlarını aşıyorsun.

bende halkın düsündügünü sözlü anlatiyorum seni bukadar rahatsız ettigine göre gerçekler sana çok agır gelmis gibi.. liste kabullenemiyorsun..