arada 6 sene varkurtlar vadisi ırak sinema tarihinin rekoru kırmıştır bu kadar basit kabul etsende etmesende
Iragin rekorunu recep ivedik 3 sene sonra tarihe gomdu. Tabi bu 3 sene seyirci muthis arti
arada 6 sene varkurtlar vadisi ırak sinema tarihinin rekoru kırmıştır bu kadar basit kabul etsende etmesende
Iragin rekorunu recep ivedik 3 sene sonra tarihe gomdu. Tabi bu 3 sene seyirci muthis arti))))) ondan 3 sene sonra fetih iyice tarihe gomdu
bazı insanlar her hafta yenilgiyi yaşamalarına rağmen hala iddialı konuşabiliyorlaryenilen pehlivan güreşe doymazmış ama gerçeklerde bir hançer gibi saplanıverir insanın ciğerine..
fetih 1453 bütceyle vadi bütcesi birmi tamamen ayri katogori vadi simdi film çekse recep ivedigi ezer
fetih 1453 bütceyle vadi bütcesi birmi tamamen ayri katogori vadi simdi film çekse recep ivedigi ezer
harcasalardi okadar kazaniyorlar))))) ayrica fetih 17 milyona mal olmadi bu bir reklam calismasiydi...belki kutlardan ucuza mal oldu. bilemeyiz. ona bakarsa recep ivedik en ucuza mal olan film basroledeki kiza 10binlara vermisler))))))))) ama kurtlarin rekorunu tarihe gomdu)))))
alakasi yok fetih 1453 maliyeti çok yüksek simdi vadi çekim yapsa 10 milyonu geçer gişede
alakasi yok fetih 1453 maliyeti çok yüksek simdi vadi çekim yapsa 10 milyonu geçer gişede
Yaw daha gecen sene film yaptilar da gisede cakildilar))) hatta aciklama yaptilar filistin filminden zarar ettik diye daha ne konusuyorsun
vadi gisede çakılmadi ki vadi ilk filmi filistin rekorlar kırdı herkez o filmi konustu bu sene çekse 10 milyon çok rahat geçer
Kreys iyimisin. kurtlar vadisi filistin film zarar etti beklenen giseyi yakalayamadi 10milyon izlenir diyonda gecen sene filistin anca 2 milyon izlendi. kurtlarcilar acikladi zarar ettik diye
Total de zirveyi her zamanki gibi Birand aldı derken?Güvenilirliği tartışmalı SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :
6-) Haberlerde Total'de zirveyi her zamanki gibi Birand alırken, A/B'de zirveyi saat 20:30'da yayına giren ve sadece 13 dakika süren ATV Ana Haber aldı. Böylece prime-time'da da haberin izlenebileceği ortaya çıktı.
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #bbccff"]
[TD]6
[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]20:28:40
[/TD]
[TD]20:41:37
[/TD]
[TD]00:12:57
[/TD]
[TD]5,49
[/TD]
[TD]13,34
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ırak rekor kırdı onun zararı karla kapazttılar
türkün uzayla imtihanına baktım.. diziyi beğendim ama bazı sahneler sıkıcı.. mesela peker açıkalının rolü hiç iyi olmamış keşke o da gemide yer alsaydı..
kuzey güneyi izledim... başlarını kaçırsamda yne heyecanlı bir bölümdü.. çok beğendim.. ilk bölümü kdr kaliteli bi bölüm yayınladı..
muhteşem yüzyılı bu hafta izlemedim.. biraz sıkıldım geçen sefer ki bölümden bu yzden bi iki hafta bakmamaya karar verdim.. böyle yayınlarlarsa diziyi ilerleyen haftalarda izlemeyi bırakabilirmm
sen izlemesende olur denek yok senin evinde sbt deneklerinin oldugu yerlede muhtesem yüzyıl çok iyi izleniyor o yeter senin izleyip izlememenin önemi yok mehmet günsür geldi çok daha heycanlandi mütisti dünki bölüm
Atar yapmana gerek yok kisen izlemesende olur denek yok senin evinde sbt deneklerinin oldugu yerlede muhtesem yüzyıl çok iyi izleniyor o yeter senin izleyip izlememenin önemi yok mehmet günsür geldi çok daha heycanlandi mütisti dünki bölüm
Arkadaş sadece düşüncelerini söylemiş. Zaten forumun amacı da bu. Neden senin görüşlerine zıt olan düşüncelere tahammül edemiyorsun? Bazen saygı sınırlarını aşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?