21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Vadi konusunda abartmayın bence. Doğru yerden kasıt takas'ın evi ise o zaman %100 reyting alır tabi. Önemli olan Türkiye'yi yansıtmak.

bazı insanlar her hafta yenilgiyi yaşamalarına rağmen hala iddialı konuşabiliyorlar :) yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama gerçeklerde bir hançer gibi saplanıverir insanın ciğerine..

TUİ 3.-4.bölüme dibi boylar klasik tayfun güneyer sahneleri çok uzatıyor komedide bu kadar uzun sahne olmamalı.muhteşem yy.heyecanlı bi yerde bitti iyi bir fragmanla tekrar yükselir :D kuzey güney de haftaya düşer bu reytingler çok bile o senaryoya dizide heyecan kalmadı mı ferhat geliyor gidiyor :D

Bence en iyi 3d gozluk bahadir ozdende var. gozluk muthis gosteriyor kurtlarin reytingini 30 bilem gosteriyormus :))))))))))

ne yenilgisi arkadaşım bu rakamlarla geçilsek nolur :D vadinin ülke genelinde açık ara en çok izlenen dizi olduğu bilinen bi gerçek :D

Bence en iyi 3d gozluk bahadir ozdende var. gozluk muthis gosteriyor kurtlarin reytingini 30 bilem gosteriyormus :))))))))))

o açıklama 2009 yılına aitti ve o zaman vadi 30 reytingleri çok rahat alacak güçteydi ki şimdide en az 20 reyting banko :D hele eskiyi hiç saymıyorum bile 30 bile az gelir :D vadi agb nin şike yaptığını 2008 yılında söyledi ve kimse bişey diyemedi cevap veremedi niye :D şimdi görüyoruz

o açıklama 2009 yılına aitti ve o zaman vadi 30 reytingleri çok rahat alacak güçteydi ki şimdide en az 20 reyting banko :D hele eskiyi hiç saymıyorum bile 30 bile az gelir :D vadi agb nin şike yaptığını 2008 yılında söyledi ve kimse bişey diyemedi cevap veremedi niye :D şimdi görüyoruz

O tarihte şike yapıldığına ilişkin bir kanıt yok, ikide bir olayı saptırmayalım.

demek sende bahadir ozdenin 3 d gozluklerini kulaniyorsun :)))) desterenin 3d gozlukleri en fazla 5 fazla gosteriyor sizin gozlukler cif gosteriyor sanirim :)))))

O tarihte şike yapıldığına ilişkin bir kanıt yok, ikide bir olayı saptırmayalım.

hala agb yi koruyo ya :D denek listesinin deşifresi olması ne demek acaba :D

demek sende bahadir ozdenin 3 d gozluklerini kulaniyorsun :)))) desterenin 3d gozlukleri en fazla 5 fazla gosteriyor sizin gozlukler cif gosteriyor sanirim :)))))

niye kimse bahadır özdener e cevao veremiyo :D adam söylediklerinde hep haklı çıkıyo hepsi de doğru :D

Son düzenleme:
Bahsi geçen olay 2011 yılının eylül ayında olmuştu. :)

Ayrıca bunun koruma ile bir alakası yok, ben sadece kanıtsız sallanmasına karşıyım. :)
kanıtsız sallama yok gördüğün gibi agb reytingleri yok artık niye yok :D agb nin reytinglerinin hiçbirine inanmıyorum

niye kimse bahadır özdener e cevao veremiyo :D adam söylediklerinde hep haklı çıkıyo hepsi de doğru :D

nasil cevap versinler cevap verenleri dovuyormus :))))))) nerde hakli cikti ya en son haberturkte cikmis kurt kanunu savunuyordu ne kadar iyi dizi yaptik diye :)))))) bahadir kendince fikirler uretiyor ama soylediklerini hic ispat edemiyor. agb sikeci sbt sikececi sinema gise rakamlari sikeci tek dogruyu badir ozdener mi soyluyor..

recep ivedigin tv de ilk gosteriminin reytingle kurtlar vadisi iragin tv de ilk gosterimi reytingi ayni. giselerde yakin birbirine
orada sike mike yok. sadece kaliteli 3d gozlukler var. :))))))))

nasil cevap versinler cevap verenleri dovuyormus :))))))) nerde hakli cikti ya en son haberturkte cikmis kurt kanunu savunuyordu ne kadar iyi dizi yaptik diye :)))))) bahadir kendince fikirler uretiyor ama soylediklerini hic ispat edemiyor. agb sikeci sbt sikececi sinema gise rakamlari sikeci tek dogruyu badir ozdener mi soyluyor..

bak istesen recep ivedigin tv de ilk gosteriminin reytingle kurtlar vadisi iragin tv de ilk gosterimi reytingi ayni. giselerde yakin birbirine
orada sike mike yok. sadece kaliteli 3d gozlukler var. :))))))))

kurtlar vadisi ırak filmi sinemada rekor kırdı :D o zamana göre inanılmazdı zaman geçtikçe sinema izleyicileri artıyor ve o sayı geçiliyor vadi farkı :D

kurtlar vadisi ırak filmi sinemada rekor kırdı :D o zamana göre inanılmazdı zaman geçtikçe sinema izleyicileri artıyor ve o sayı geçiliyor vadi farkı :D

Zamanla sinema seyircisi arti da Ondan mi kurtlar vadisi filistin gisede cakildi :))))))))) sinema seyircisinin artigi yok iyi filim var kotu film var

Zamanla sinema seyircisi arti da Ondan mi kurtlar vadisi filistin gisede cakildi :))))))))) sinema seyircisinin artigi yok iyi filim var kotu film var
sinema seyircisi arttıkça filmler daha çok izleniyor sanki herkes sinemaya mı gidiyor.mesela ben ne ırak ne de filistine gittim ve benim gibi milyonlar var :D filistin beklenen ilgiyi göremedi bunun birçok nedeni var.ama ırak rekor kırdı bu bi gerçek :D

sinema seyircisi arttıkça filmler daha çok izleniyor sanki herkes sinemaya mı gidiyor.mesela ben ne ırak ne de filistine gittim ve benim gibi milyonlar var :D filistin beklenen ilgiyi göremedi bunun birçok nedeni var.ama ırak rekor kırdı bu bi gerçek :D

Iraga millet meraktan gitti kurtlarin dizisini izleyenler filmlerine bakalim dedi demek begenmediler ki digerlerine seyirci gitmedi. zaten fetih kurtlara simdiden %50 fark atti

Iraga millet meraktan gitti kurtlarin dizisini izleyenler filmlerine bakalim dedi demek begenmediler ki digerlerine seyirci gitmedi. zaten fetih kurtlara simdiden P fark atti

arada 6 sene var :d kurtlar vadisi ırak sinema tarihinin rekoru kırmıştır bu kadar basit kabul etsende etmesende :D