21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Fox'un gündüz kuşağı çok daha iyi kreys, listeden açıkça görülüyor.

Gece kuşağında ise Star çok daha başarılı iki kanalı karşılaştırırsak. :)

bu arada beni affet dizisinin unutma beni dizisini %90 ab bölümünde hep gectigini biliyorum totalde aralarinda rekabet basladi reytingleri ucusa gecti beni affetin

startv yabanci dizi kaynagi var gece kusagina istedigi dizi baslatabilir the walking death bile baslatir cnbce onun olduguna göre reyting getirebilecek bir sürü dizisi var..

startv yabanci dizi kaynagi var gece kusagina istedigi dizi baslatabilir the walking death bile baslatir cnbce onun olduguna göre reyting getirebilecek bir sürü dizisi var..

Star yavaş yavaş tüm CNBC-e dizilerini dublajlıyor sanırım gece kuşağı için. Ama gündüz kuşağında yayınlanabilecek diziler de var, Merlin doğru seçim mesela. :)

Sbt de show tv ye kiyak var uzayla imtihan berbat bir dizi ama show tv hangi diziyi koysa tutuyor . mucuk bile en zorlu gunde 4-5reyting aliyordu. sanirim sbt nin cocuk agirlikli deneklerin sonucu sanirim. sanirim.tns geldiginde cok dizi dusecek gibi..

dun kuzey guney felakaatti resmen top cevrildi. gecen bolum nerde birakildiysa bu bolumde orda birakildi. sirf kuzey olecek mi diye merak edilsin diye yalniz bu seyirciyle dalga gecmektir bu haftalik yukselis yaniltici olabilir gelecek haftalar dizi dusebilir.

muhtesem dusmus. halbuki entrika boldu ama sbt denekleri showa kiyak yapinca muhtesem dusmus gozukuyor

Star yavaş yavaş tüm CNBC-e dizilerini dublajlıyor sanırım gece kuşağı için. Ama gündüz kuşağında yayınlanabilecek diziler de var, Merlin doğru seçim mesela. :)

merlin yeni sezon yayınlamasi lazınm 3.sezon ve 4.sezon onlar izlenir ..

cnbce yarisi amerikalilara ait benim bildigim ama yayın hakları cnbce oldugu için istedigi gibi dublajlayip yayinlayabilir dizilerini diger kanallarin yabancı dizi almasi için belli beel odemesi lazım star o yonden gece kusaginda avantajli

muhtesem dusmus. halbuki entrika boldu ama sbt denekleri showa kiyak yapinca muhtesem dusmus gozukuyor

Muhteşem Yüzyıl'ın her sahnesini izlemedim ama bu hafta geçen haftaki korkunç sahneler yok gibiydi. Ben o nedenle düşmesini doğal karşıladım. Maç veya TUİ olmasaydı da düşebilirdi.

Muhteşem Yüzyıl'ın her sahnesini izlemedim ama bu hafta geçen haftaki korkunç sahneler yok gibiydi. Ben o nedenle düşmesini doğal karşıladım. Maç veya TUİ olmasaydı da düşebilirdi.

alakasi yok maç reytinglerin belli bir kitlesi olusturmus 9 da share olarak muhtesem düsmemis

11:90 aldıgında yükselmez demistiniz 13:67 12:78 simdide yani reytingleri çok çok iyi

Sbt nin atv ye killigi bugun de suruyor :))))) bugunde totalde de fener maci ab deki oranlarin gerisinde :)))))) normalde maclarda ab, totale 2-3 puan fark atarken atv de neden geride anlamis degilim ikidir bu boyle ilginc..

alakasi yok maç reytinglerin belli bir kitlesi olusturmus 9 da share olarak muhtesem düsmemis

11:90 aldıgında yükselmez demistiniz 13:67 12:78 simdide yani reytingleri çok çok iyi

Reytinglere bakarsak maç önemli bir kitle oluşturmuş diyemeyiz kreys, A/B'de 4 reyting almış. :)

Ben yükselir ya da yükselmez demiyorum, bence çok harikulade bir bölümle 20'de alabilir. Ben sadece dünkü bölüm yeterince iyi değildi diyorum. :)

Sbt nin atv ye killigi bugun de suruyor :))))) bugunde totalde de fener maci ab deki oranlarin gerisinde :)))))) normalde maclarda ab, totale 2-3 puan fark atarken atv de neden geride anlamis degilim ikidir bu boyle ilginc..

gs maçı iki kati reyting almıstı

fb çok rahat gol atinca gsliler direk kapatmıstır denekleri atvde kısır döngü içinde bosluga sürüklenmis

Çünkü iki gündür majör diziler A/B'de daha yüksek, bu da maçı baskılıyor. :)

Yook bu bolumde ilk defa sanirim suluman hurummi ezikledi :))))) hurrem mustafa savasi erken baslatti senarist. artik mustafa hurrem cekismesi yazacak senarist ayrica yine sarayda cariyeler bir birini kesti :))))

Star'ın gündüz kuşağı facia. Bugün,melek,Çemberimde gül oya,üstün dökmen listeye giremiyor. soframız totalde yok. a/b'de zar zor girmiş. iki aile batmış. beni affet de olmasa...

muhteşem yüzyılın düşmesinin maçla bi alakası yok.doğal bişey 2 hafta yükseldiğini göremiyoruz bi hafta düşüyo bi hafta yükseliyo sonuç olarak total 12 ab 15-16 arası gidip geliyo.kreys türk ün uzayla imtihanı muhteşem yüzyılın özetiyle bile yarışamaz 2-3 reyting alır diyodun özeti geçti aldığı reytinge bak :D kuzey güney in artması çok doğal baya bi reklamını yaptılar bölümde çok güzeldi zaten haketti iki gruptada 8 reyting almış helal olsun.fener maçı beklentilerin çok altında reyting almış bunun tek sebebi ilk 30 dk fenerin maçı 3-0 yapmasıdır.3-0 dan sonra kimse maçı takmaz :D ayrıca öbgzk,muhteşem yüzyıl,fatmagül gibi diziler maçtan pek etkilenmezler genel izleyici kitlesinin büyük çoğunluğu kadınlar olduğundan reytingleri aynı temposunda gider.

Yook bu bolumde ilk defa sanirim suluman hurummi ezikledi :))))) hurrem mustafa savasi erken baslatti senarist. artik mustafa hurrem cekismesi yazacak senarist ayrica yine sarayda cariyeler bir birini kesti :))))

O zaman yine varmış bir şeyler. :) Ben onları görmedim. :)

Çünkü iki gündür majör diziler A/B'de daha yüksek, bu da maçı baskılıyor. :)

Allah askina fatmagul ve kurtlar ) gibi iki major dizi hangi gunde var.. norma zamanda fatma gulle kurtlar ab de 25 aliyor buna suskunlari alemin kralini ekle ... ama buna ragmen besiktas maci 3 puan fark atti ustelik kurtlardan reyting alarak. sali ve carsamba maclar hic bir diziye zarar bile verememis... bunun major dizilerle alakasi yok . gecmis zamanlarda (agb de ayniydi) diziler maclardan etkilenmez.. birakin diger kanallari uyuruk trt3te bile mac ozetlerinin ab si daha yuksek cikiyor. bu sadece atv de tam tersi oluyor :))))))

Her ne dizi olursa olsun mac cok az yada cok fazla etkiler ama etkiler. Zaten bu Hafta en çok maçtan etkilenen öyle bir gcr zamn ki oldu ama yine de öyle bir gcr zmn ki 2 guruptada muhtesemi gecmis Buda obgzk nin izleyicilerinin muhtesemden daha fazla olduğunu gösterir.

Bu arada Türk'ün Uzayla İmtihanı forum ahalisinin en çok izlediği dizi olmuş gibi dün. Ama haftaya çoğumuzu kaybedeceği kesin. :)

günün kazananı star kanald

gerisi hikaye reytinglerde sömürmüs star atv bukadar basit star beni affet gelmesiyle o kusagi çok güclendirdi bukadar basit startv silmis süpürmüs totalde ilk 20 baktıgımda muhtesem yüzyıl helal olsun bukadar yogun günemde bu reytingler mükemmel