21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Her ne dizi olursa olsun mac cok az yada cok fazla etkiler ama etkiler. Zaten bu Hafta en çok maçtan etkilenen öyle bir gcr zamn ki oldu ama yine de öyle bir gcr zmn ki 2 guruptada muhtesemi gecmis Buda obgzk nin izleyicilerinin muhtesemden daha fazla olduğunu gösterir.

ö.b.g.z kuzey güney gelse en az 10 reyting alir kuzey güney drama dizisi drama düsürür büyük ihtimal ö.b.g.z düsüs yasar

pis yedili kuzey kadar izlenmo kuzey iki gruptada üst siralarda yer aliyor

pis yedili totalde iyi ab kötü seksenler geldi dagitti ama kuzey olsaydi ö.b.g.z karsisinda ö.b.g.z totalde 13 14 ab 15 18 arasi alirdi bence ..

total ve ab ilk 10 öndemlidir gün içinde ilk 10 ab star doldurmus adeta reytingleri süper eyvah düsüyorum ab basarisini sürdürmüs 4..cü olmus m.yüzyil özet 3.olmus

ab grubu uzayi sevmemis galba show tv vasat bir gün geçirmis gerçekten

beni affet startv reytinglerini dahada artırarak yoluna devam ederken

show tv ise dibe vurmus durumda bugün ne giysem 5 dakka da bir reklam giriyomus vasatında altı bnce show tv bazen reklamlarin ayarini kaçiriyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
günün kazananı star kanald

gerisi hikaye reytinglerde sömürmüs star atv bukadar basit star beni affet gelmesiyle o kusagi çok güclendirdi bukadar basit startv silmis süpürmüs totalde ilk 20 baktıgımda muhtesem yüzyıl helal olsun bukadar yogun günemde bu reytingler mükemmel

kazanan sadece kanald.
bence star carsamba haric her günün kaybedeni. sadece muhtesem yuzyil ve beni affet iyi is yapior.eyvah dusuyorum da muhtesemin reytingleri sayesinde a/bde 5 reyting aliyor. starın listede başka programi yok.ana haber desen diğerlerinin yakinina yaklasamiyor. kanaldninse gunduz programlari 2 küsür reyting almis. arka sokaklar tekrari totalde 6 reyting daha ne olsun.kuzey guney 8'i gecmis.

gs maçı iki kati reyting almıstı

fb çok rahat gol atinca gsliler direk kapatmıstır denekleri atvde kısır döngü içinde bosluga sürüklenmis

kreys yine yanlis anladin :))) Gs nin yuksek almasini elestirmiyorum macin ikinci yarisi berbat gecti. fener one gecince ustune yatma hastaligini herkes biliyor :)))))) benim elestirdigim atv deki maclarin totalde daha yuksek cikmasi diger kanalarda trt srar kanalturkte telegol de maclarin ab si totalde yuksek cikiyor

Çarşamba günleri Kuzey Güneyi izlerdim ama dün ki bölüm çok saçmaydı bütün bi bölüm Kuzeyin mezardan çıkması üzerineydi sanki biz bilmiyoduk öyle yada böyle Kuzeyin o mezardan çıkacağını:S o yüzden ben de Fenerbahçe maçını izledim oyuncuların çoğu yedek kulübesindendi, zaten ilk yarım saatte 3-0 oldu sonra Fenerli oyuncular bile maçta olduklarını unuttu bende değiştirdim reytinglere gelirsek beni şaşırtan Kuzey Güneyin 8 reyting alması o bölüme rağmen maç ise totalda çok normal ama abde 5 reyting alabilmiş ancak bunu 3 dizinin aynı günde olmasına ve hepsinin de ii reyting almasına bağlayabiliriz

kreys yine yanlis anladin :))) Gs nin yuksek almasini elestirmiyorum macin ikinci yarisi berbat gecti. fener one gecince ustune yatma hastaligini herkes biliyor :)))))) benim elestirdigim atv deki maclarin totalde daha yuksek cikmasi diger kanalarda trt srar kanalturkte telegol de maclarin ab si totalde yuksek cikiyor

atv mac konusunda kotu nedense

startv maclar cok cok daha iyi izleniyor spor kulturu atv olmamis gibi spiker tam bi facia omer urundulatv cakmio bu isten

ö.b.g.z kuzey güney gelse en az 10 reyting alir kuzey güney drama dizisi drama düsürür büyük ihtimal ö.b.g.z düsüs yasar

pis yedili kuzey kadar izlenmo kuzey iki gruptada üst siralarda yer aliyor

pis yedili totalde iyi ab kötü seksenler geldi dagitti ama kuzey olsaydi ö.b.g.z karsisinda ö.b.g.z totalde 13 14 ab 15 18 arasi alirdi bence ..

total ve ab ilk 10 öndemlidir gün içinde ilk 10 ab star doldurmus adeta reytingleri süper eyvah düsüyorum ab basarisini sürdürmüs 4..cü olmus m.yüzyil özet 3.olmus

ab grubu uzayi sevmemis galba show tv vasat bir gün geçirmis gerçekten

beni affet startv reytinglerini dahada artırarak yoluna devam ederken

show tv ise dibe vurmus durumda bugün ne giysem 5 dakka da bir reklam giriyomus vasatında altı bnce show tv bazen reklamlarin ayarini kaçiriyor

Kuzey Güney bu hafta yükseldi diye pis yediliyi hep geciyodu anlamına gelmiyo istersen don bak gecmise pis yedili totelde geciyodu kuzeyi yada nerdeyse hep aynı oranları aliyodu. Bide kuzeyi saliya koy yine aynı oranları alır. Belki totelde düşüş bile yaşayabilir çünkü totelde hep obgzk muhtesemi geciyo aslında ab de De geciyo hep ama bu aralar biiraz kaptırdı. Öyle bir gecr zamankinin oranları yüksek muhtesemden kuzey Güney Çarşamba bu oranları alıyosa muhtesemden yüksek olan obgzk karşısında mı 15 lerde alicak ??? Güldürme beni kryss.. Hem bu haftaki oranları toplarsan obgzk rakibinin reytingleri daha fazla.. Yaa zaten herşey açıkça görülüyo obgzk muhteseme hep fark atiyodu şimdi düştü diye hemen bu lafları çıkarma zaten herkez herseyin farkindada..

startv maclar cok cok daha iyi izleniyor spor kulturu atv olmamis gibi spiker tam bi facia omer urundulatv cakmio bu isten

Omer urundur turkiyede futboldan anlayan bir kac kose yazarindan biridir. adamin yanlis cikan yorumu yok. diger kose yazarlari taraftarlik yapiyor nabza gore serbet veriyor. dikkat et ridvanin ntv de devre arasindaki yorumlari hep yanlis cikiyor :))))))) zaten ridvan ve digerlerin yorumlarini dogru olsaydi antranorlukten kovulmazlardi :)))))))

Kuzey Güney bu hafta yükseldi diye pis yediliyi hep geciyodu anlamına gelmiyo istersen don bak gecmise pis yedili totelde geciyodu kuzeyi yada nerdeyse hep aynı oranları aliyodu. Bide kuzeyi saliya koy yine aynı oranları alır. Belki totelde düşüş bile yaşayabilir çünkü totelde hep obgzk muhtesemi geciyo aslında ab de De geciyo hep ama bu aralar biiraz kaptırdı. Öyle bir gecr zamankinin oranları yüksek muhtesemden kuzey Güney Çarşamba bu oranları alıyosa muhtesemden yüksek olan obgzk karşısında mı 15 lerde alicak ??? Güldürme beni kryss.. Hem bu haftaki oranları toplarsan obgzk rakibinin reytingleri daha fazla.. Yaa zaten herşey açıkça görülüyo obgzk muhteseme hep fark atiyodu şimdi düştü diye hemen bu lafları çıkarma zaten herkez herseyin farkindada..

kardesim o.b.g.z dususunu maca bagladim ben sadece iki dizininde cok sevilere izlendigi izleyici kitlesinin cogu birbirine bagli oldugunu inaniyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:

alakası yok aga.türkiye kupası maçıyla avrupa kupası maçını bir tutma.eğer avrupa maçı olsaydı atv de gör bak 10 reytingin altına düşüyo mu düşmüyo mu

Omer urundur turkiyede futboldan anlayan bir kac kose yazarindan biridir. adamin yanlis cikan yorumu yok. diger kose yazarlari taraftarlik yapiyor nabza gore serbet veriyor. dikkat et ridvanin ntv de devre arasindaki yorumlari hep yanlis cikiyor :))))))) zaten ridvan ve digerlerin yorumlarini dogru olsaydi antranorlukten kovulmazlardi :)))))))

ama cok yutuyor kelimeleri ben anlatsam daha iyidir

katılıyorum ömer üründül yorumuna

ama cok yutuyor kelimeleri ben anlatsam daha iyidir

tamam urundur. Seri konusamiyor heycanli ama yorumlari cok isabetlidir. ne dese cikar. bir fenerli olarak diyorum fatih terimin mac yorumlarida cok saglamdir. ama ridvan cok izleniyor ama yorumlari tirt :))))) devre arasi baska mac sonrasi baska :))))))

muhteşem yüzyıl sbt ye göre 15 civarı reyting almışsa asıl reytingi 20 civarıdır..

türkün uzayla imtihanı iki hafta sonra 4 reytinge düşer

kuzey güney 7 lerde seyretmeye devam eden istikrarlı bir dizi..

muhteşem yüzyıl sbt ye göre 15 civarı reyting almışsa asıl reytingi 20 civarıdır..

türkün uzayla imtihanı iki hafta sonra 4 reytinge düşer

kuzey güney 7 lerde seyretmeye devam eden istikrarlı bir dizi..

nasıl oluyo o 20 reyting. muhteşem yüzyılın aldığı reyting 12 :D

aga bak simdi fatma gül bazen totalde bizi geçiyo ya

ama benim gözümde kurtlar vadisi 15 20 reyting alio 3D biz böle acıklıoz

aga 3d ye gerek yok ki zaten vadinin gerçek reytingleri o civarda olduğu için içimiz rahat :D