Kreys, sence Muhteşem Yüzyıl haftalık sıralamalarda kaçıncı olur ?
Bence A/B'de ikinci olacağı kesin gibi ama Total şüpheli.
total fatma gul olabilir 1.ci
Kreys, sence Muhteşem Yüzyıl haftalık sıralamalarda kaçıncı olur ?
Bence A/B'de ikinci olacağı kesin gibi ama Total şüpheli.
total fatma gul olabilir 1.ci
Belki ama ben bu hafta Fatmagül'ün düşeceğinden emin gibiyim çünkü artık Vadi de yarışın içinde, geçen haftalarda maç nedeniyle pek bir varlık gösterememişti.
Bence birinci Vadi bile olabilir.
kuzey güneyi ve maçları izledim maçların reytingleri şaşırtmadı fenerin maçı 30.dk larda 3-0 yapması maçın gerilimini azaltmış reyting düşmüş....
Bu hafta totelde bence %90 fatmagul zirveyi alicaktir. Çünkü hem mac yok hemde bu bölümü baya heycanli. Kesin totelde fatmagul zirvenin sahibi..
Tüm ATV'yi toplamışsın kreys, diğer kanalları da toplayalım, bir reyting karşılaştırması yapalım istersen.
Dün Fox'da Focus Film'in günlük dizileri varmış sadece hakikaten.
En kötü gün açık ara Fox'un gibi.
reytingleri iyi böyle giderse çok iyi hatta ama durum muck gibi olacak çünkü türkiye yeni tip dizilere alışamıyor onlara dram yada aile dizileri olacak....
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5
[/TD]
[TD] TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI
[/TD]
[TD] SHOW TV
[/TD]
[TD] 19:59:37
[/TD]
[TD] 22:29:22
[/TD]
[TD] 01:59:20
[/TD]
[TD] 6,16
[/TD]
[TD] 14,31
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
reytingleri iyi böyle giderse çok iyi hatta ama durum muck gibi olacak çünkü türkiye yeni tip dizilere alışamıyor onlara dram yada aile dizileri olacak....
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD] TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI[/TD]
[TD] SHOW TV[/TD]
[TD] 19:59:37[/TD]
[TD] 22:29:22[/TD]
[TD] 01:59:20[/TD]
[TD] 6,16[/TD]
[TD] 14,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Star her çarşamba olduğu gibi akşam ve gece kuşağıyla listede var.
Gündüz kuşağının tek parlayan ismi haber öncesi yayınlanan Beni Affet.
Ama Vadi de iyi bir bölümle geliyor, ikisi çok yakın reyting alacaklar sanırım.
gece kusagi en iyi startv ona bakarsan reyting anlamında foxun gündüz kusagi çok parlak deil listede gördüklerim ayni startv reytingleri gayet iyi gece çok izleniyor
beni affet gelmesiyle üst sıralarda hep görüyorum startv +1 Point foxtan unutma beni dizisini de alirsa ilk 10 a günde 3 yapım sokabilir.....