21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Acun'un rakipler gelinceki durumunu gördük. Totalde zar zor zirvede yer almış. Ab'de ise ab yapımı olmadığından dolayı zirvede yer amış. Kanal D'nin yerinden olsam Cumartesi'ye koyarım Yalan Dünya'yı ab'de zirvede olurum. Bugün Güneşi Beklerken Acun'u rahatlıkla geçecektir.

Şefkat Tepe sezona müthiş bir başlangıç yapmış. Zirveyi alıyormuş az daha totalde.

Fatih Harbiye iyi gitmiş yine.

Arka Sokaklar'ın miadı doldu artık kesinlikle. Ben hep diyorum As de Acun gibi boşlukçu. Totalde 5 bile alamamış. Son çare Cuma'ya koyup denemek. Olmazsa yayından kaldırılmalı artık.

B.B.E.B iki grupta da gece kuşağına göre fena gitmemiş.

Hükümet Kadın filmi de ATV'yi sevindirmiş.

bugun acun 4 den aşagı fark atmaz fragman süper ıddalı konusma kayıt aldım

Sen hep iddialı konuşuyorsun zaten. Neymiş GB Acun'un özetini geçemezmiş. Komik olmayalım lütfen.
Sen de burda ol ama yarın. 4 fark diyor Allahım ya.

Güneşi Beklerken Ab'de zirvede olur akşam
Totalde Acun Sbsv ve Güneşi beklerken kapışırlar

Şefkat tepe biraz daha uzun sürse geçebilirmiş aslında Acunu @Μαнoni ne diyosun bu duruma

Lala Devri çok düşmüş.

Fatih Harbiye 9 reytinglere çıktı SBT şişirmesiymiş demek ki.

Arka Sokaklar Kanal D'nin yüz akı oldu ve en çok izlenen 2. dizisi.

Acun rakip gelince fos akşama Güneşi Beklerken var bakalım ne yapacak yine büyücü filan getirir artık baksanıza güçlü olduğu Ab Grubu'nda daha az izlenmiş Eser filan hak getire.

Arka Sokaklar her hafta kan kaybediyor, dizi aslında cumartesi yılbaşında yayınlanmıştı ama pazartesi tekrarı daha iyi gitmişti. Dizinin yeri haftasonu değil. Hatta PT1 değil. İlla PT1 olacaksa hafta içi olmalıydı. Çarşamba PT2 falan uygun olur aslında.

Ben Bilmem Eşim Bilir gayet iyi gitmiş. Hatta beklentimin de üstümde. Umarım Kanal D akıllılıp edip süresini indirir ve haftada 2 gün PT2`de yayınlar. Reytingleri çok iyi gelmişti, 6`ya dayandı ama saat 02.00`a kadar sürmüş bu nedenle de reytingler düşük. Yoksa bence 4-5 reyting alabilirdi.

Klişe dizilerle dolu Cumartesi gecesinde A/B resmen yerlerde. Kanal D bu tabloyu görüpte Yalan Dünyayı Cumartesiye alırsa şaşırmamak gerek. Açık ara yapar A/B`de. Ama haftasonu olmasın ben istemem. Cuma iyidir.

Güneşi Beklerken bugüne gelse de aslında zirveyi alırdı iki grupta da.

yeteneksizsiniz kendini tekrar ediyor. dün çıkan kişiler ya daha evvel katılmış yada katılanlarin tekrarıydı. doğal olarak seyirci daha iyi bir şey bulunca başka yere kaydi. acikcasi hukumet kadini i live you kadar iyi gelmedi. fazla entel gonderme vardi. sermiyant midyat solculugunu ispatlamak icin cok cabalamis seyirci bu numarayi yutmaz. atv i love younun yuzuncu tekrarini koysa bundan kotu sonuc almazdi.
acun reyting almak istiyorsa yeni yetenekler bulmali belki iyi. yetenekleri pazara sakliyor

arka sokaklar ya kanal d ugursuzlugunu yasiyor yada yeni katilan sesi ince kadin polisleri sevmedi)))). bence ikisi de bir çocuk sevdimdeki kizin sesi ne öyle ya bir polis bana öyle konussa gullerim))) tabi birde arkasokaklarla acunun kitlesi yakin ikisi birbirini yiyor. üstüne sefkat tepe geldi arka sokaklar agb deki tekrarlarinin reytinginin altina dustu)))

kisacasi cumartesinde erkek ergen ve çocuklar için 3 secenek var acun arka sokaklar sefkat tepe. kadinlar için ve komedi sevenler için fazla secenek yok. yetkililer görüyor mudur bilemem

Harry potter tekrar yayinlanan bolumleri ilk 15`de yer aliyordu tv`de`ilk kez yayimlanan bolumu ama cok gerilerde kaldi

Kanal D aslında Güneşi Beklerkeni Cumartesiye, Arka Sokakları Pazara almalıydı şimdilik. X Factor gelince onu da Pazar 20.00`ye alırdı. Ben mi öğretecem?
Acun Pazar daha güçlü, Güneşi Beklerken kesinlikle Cumartesi olmalıydı.

Hiç sanmiyorum pazar acun için cetin gececek. Acunun kitlesine. Hitap eden iki dizi geliyor. Gunesi beklerken ve sbsv bu iki dizi acunun fena dover))) acun ab ve totalde fena zorlanacak alirsa da birinciligi kil payi alirsa belki kil payi 3 bile olabilir hata kucuk geline bile gecilebilir)))

Bence en kötü ihtimalle 2. olacak Acun.

Ama Güneşi Beklerken 21 reytinglik maça rağmen 6 reytingi geçiyor 2 haftadır. Bunu göz ardı etmemeli. Önceki bölümlerinde 7-8 reyting alıyordu zaten. Bence Güneşi Beklerken bu akşam 8 reytingi geçerse şaşırmamak gerek.

Sebebi ergen ve coxmcuklarin izledigi çok yapim var cumartesi. Ondan oldu tekrari hafta içi olsa daha fazla izlenir

Fatih harbiye ile Şevket tepeye ayrı prarantes açmak gerekir çok iyi gitmişler tebrikler

Sebebi ergen ve coxmcuklarin izledigi çok yapim var cumartesi. Ondan oldu tekrari hafta içi olsa daha fazla izlenir
Arka Sokaklar da zaten çocuklara hitap eden bir dizi. Bence günü değişecek Kanal D tahammül etmez. Umarım tekrar Cumaya falan alınmaz, Cuma Yalan Dünyanın. Ama Cumartesi de iyi gider Yalan Dünya hatta zirveyi direkt alır A/B`de.

Cuma şu an daha zor. Yalan Dünya mücadele içinde olacaktır. Medcezir güçlü bir rakip ama Cumartesi rakip ypk özellikle de A/B`de.