ayrıca dizide islamdanda dem vuruluyor mesela 3 gün küs kalmak dinimizde yok dedi bir karakter. bakalım mini eteğin günah oldugunu ne zaman diyecekelrU dönüşü.
ayrıca dizide islamdanda dem vuruluyor mesela 3 gün küs kalmak dinimizde yok dedi bir karakter. bakalım mini eteğin günah oldugunu ne zaman diyecekelrU dönüşü.
destere ya kadından anlamıyon yada sende gizli gizli polat alemdar hayranlıgı var. adamın eskilerini begeniyorsun)))
U dönüsü derken?
dizinin nesi güzel furkan başrole mülayim çok iyi kalpli şefkat yüklü dini bütün bir oğlanı koymuşlar oğlan her tarafa gülücükler ve iyilikler saçıyor başroldeki delikanlıyı gören açık kız derin bir iç huzuruyla maneviyata doğru adım atıyor melek gibi oğlanla asi kız ne kadar zıt olsada sonunda asi kız melek oğlana uyup mutlu ve huzurlu bir aydınlık dünyaya doğru yelken açıyorlar ..
klasik stv dizisi atv nin yaptığı stv yi kopya etmek hiç bir özelliği olmayan içi boş bir dizi ...
ebru fıstık gibi kadın be
Boşver sen takıl.Huzur koçanına devam, İslamı anlatıyor süper.
dizinin nesi güzel furkan başrole mülayim çok iyi kalpli şefkat yüklü dini bütün bir oğlanı koymuşlar oğlan her tarafa gülücükler ve iyilikler saçıyor başroldeki delikanlıyı gören açık kız derin bir iç huzuruyla maneviyata doğru adım atıyor melek gibi oğlanla asi kız ne kadar zıt olsada sonunda asi kız melek oğlana uyup mutlu ve huzurlu bir aydınlık dünyaya doğru yelken açıyorlar ..
klasik stv dizisi atv nin yaptığı stv yi kopya etmek hiç bir özelliği olmayan içi boş bir dizi ...
Destere çok sallıyon be dila hanımda klişe işine ne gelirse onu söylüyon
Bence sende Dila Hanımı izlecene git Gelincik'i izle.Yine Erkan Petekkaya ağa rolunde yine bir intikamını almaya calişan kızla birbirlerine aşık olurlar...İlk verildiği dönemlerde izlemedysen en yakın zaman olan geçtiğimiz ramazan ayında sahur vakti yine ekranlarda boy gösterdi.
beyazsoydanhatlar karıştı ben kimden alıntı yapmıştımki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?