21 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

21 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Taşıyıcı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • İsmail Baki TV (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
TNS Reytinglerine göre yorumum:

Huzur Sokagi iki grubtada zirveye oturmus, hele AB de en yakin rakibine nerdeyse 4 Reyting fark atmis. Bu Dizi yi tebrik ediyorum ve önümüzdeki haftalarda dahada yükselecegine inaniyorum.

AFK Emirin Yolu düsüsünü ciddi bir sekilde sürdürmüs dizi iki grubtada zirve yarisinin cok gerisinde kalmis Total de 4. AB de ancak 8. olabilmis ve bence bundan sonra AFK asagi yukari bu reytinglerde kalacaktir.

Kayip Sehir TNS deki ilk Reytingleri ile iki grubtada 3. olarak Kanalina iyi bir sinyal vermis ve bence AB de Huzur Sokagi nin en ciddi rakibi olacaktir.

Dila Hanim Total de 5 Reytinge yaklasarak 2. olmus, AB de ise ancak 7. Siraya yerlesmis. Bence bu dizi önümüzdeki haftalarda Total de zirve yarisi verecektir ama AB de ilk 3 e girmekte zorlanacak gibi.

Behzat C. TNS gelincede düzelmedi dizi Total de yine vasat kalmis ama AB Reytingleri ile Star Tv yi memnun etmistir.

SBT Reytinglerine göre yorumum:

Huzur Sokagi TNS de oldugu gibi SBT de de zirveyi kimselere vermemis ve iki grubtada rahat bir birincilik elde etmis. Haftaya SBT de 8 Reytingi rahat gececektir.

AFK TNS de oldugu gibi burdada AB grubunu 8. bitirmis olsada, Total de yaklasik 6 Reytingle 2. sirayi korumayi basarmis ama önümüzdeki hafta SBT de de düsecektir.

Kayip Sehir gecen Hafta 4. dizi olmustu ama bu hafta iki grubtada ciddi bir sekilde yükselerek 5 Reytingi görmüs ve bence bu dizi gelecek vaad ediyor.

Dila Hanim Total de 4. AB de 3. olmus ama siralamaya aldanmamak lazim cünkü cok azda olsa bu sirkettede Total de AB ye göre daha üyksek reyting almis ve yukardada belirttigim gibi önümüzdeki haftalarda bu dizi Total de zirve yarisi verecektir.

Subat iki grubtada 2 Reytingi görerek TRT ortalamasini yakalamis ve yorumlara bakilirsa önümüzdeki haftada yükselemsi süpriz olmaz.

Behzat C. kaldigi yerden devam ediyor Total de vasat, AB de yeterli.

vadi tns de 13 mü aldı

10 aldı diye hatırlıyorum
Maç olduğu için 10 aldı haftaya 13 alacak veda perşembe başlarsa vadi tırla vedanın üstünden geçip arkasına bile bakmadan basıp gidecek

- - - Ekleme - - -

Veda özeti geçemeyecek görürsünüz maç varken 5 aldı özet bu hafta 6-7 alır veda 5 alır 3.olur
Aga veda taş çatlasa 3 dünya çatlasa 4 reyting alır

Veda nın vadiyi geçeceğine inanan var mı harbiden

Kanal D'ye yazık ya.Eğer Veda Perşembe zirveyi alamazsaki ve bence alamayacak Kanal D anca 3.Kanal olur.Bu gidişle.

vallahi bölü anlam bir kenara baştan sonun tahmin ettiğim bir dizi izlemem. hele küfür ederek ne kadar cool diziyiz diye geçin dizilere kıl oluyorum. küfür edeceksen git sinema çek biz senin küfürleri duymak zorundamıyız..

nihat dogan dikkat edersen haber kanalında ve adam komik gülmek varken neden gidip uyduruk bir diziyi izleyeyim. nihat dogan zaten dizi gibi üstelik her ana ne yapacagını bilmiyorsun behzat gibi sonu belli değil
))))))))

eğer huzurun aldığı oranlar şehirden geldiyse şehirleri kaybetselerde yeridir
) koskoca şehir huzur koçanını dinliyorsa bırakın kaybolsun üstünede bir çaydanlık dolusu ağlasın hakediyor
))

O Ses Türkiye zirvede olursa zaten sadece A/B grubunda olur.. Ama orada da Karadayi'yla kapisir yani zirvede yer almayabilir o ses

Beyler espiri yapmayın çay yapın. Huzur sokağı baya iyi gitmiş emir demiri kesememiş kayıp şehir ve dila hanım iyi sayılır ilerleyen günlerde sonuçlar daha anlaşılır olur

sebei basit. final kısmında bütün kanallar haberleri bitirip reklama giriyorlar tek yayında olan star ve büyük final kalıyor dogal laak final kısmı uçuyor. böyle reklam vereni kandırırm telaşına düşüyorlar. artık tns dakikalık olarak reytingleri ölçebiliyor ondan bu taktik reklam kazandırmaz

Çağatay Ulusoy, Hazalsız bir baltaya sap olamadığını anlamış ve Son Yaz'a geçecekmiş.
(Şaka tabi ki, kendi çapımda eğleniyorum.
)

Beyler espiri yapmayın çay yapın. Huzur sokağı baya iyi gitmiş emir demiri kesememiş kayıp şehir ve dila hanım iyi sayılır ilerleyen günlerde sonuçlar daha anlaşılır olur

şu anda çay içiyorum zaten sen geç kalmışsın
))