21 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

21 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

  • Taşıyıcı (Fox)

    Oy: 0 0.0%
  • İsmail Baki TV (Fox)

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
TNS Reytinglerine göre yorumum:

Huzur Sokagi iki grubtada zirveye oturmus, hele AB de en yakin rakibine nerdeyse 4 Reyting fark atmis. Bu Dizi yi tebrik ediyorum ve önümüzdeki haftalarda dahada yükselecegine inaniyorum.

AFK Emirin Yolu düsüsünü ciddi bir sekilde sürdürmüs dizi iki grubtada zirve yarisinin cok gerisinde kalmis Total de 4. AB de ancak 8. olabilmis ve bence bundan sonra AFK asagi yukari bu reytinglerde kalacaktir.

Kayip Sehir TNS deki ilk Reytingleri ile iki grubtada 3. olarak Kanalina iyi bir sinyal vermis ve bence AB de Huzur Sokagi nin en ciddi rakibi olacaktir.

Dila Hanim Total de 5 Reytinge yaklasarak 2. olmus, AB de ise ancak 7. Siraya yerlesmis. Bence bu dizi önümüzdeki haftalarda Total de zirve yarisi verecektir ama AB de ilk 3 e girmekte zorlanacak gibi.

Behzat C. TNS gelincede düzelmedi dizi Total de yine vasat kalmis ama AB Reytingleri ile Star Tv yi memnun etmistir.

SBT Reytinglerine göre yorumum:

Huzur Sokagi TNS de oldugu gibi SBT de de zirveyi kimselere vermemis ve iki grubtada rahat bir birincilik elde etmis. Haftaya SBT de 8 Reytingi rahat gececektir.

AFK TNS de oldugu gibi burdada AB grubunu 8. bitirmis olsada, Total de yaklasik 6 Reytingle 2. sirayi korumayi basarmis ama önümüzdeki hafta SBT de de düsecektir.

Kayip Sehir gecen Hafta 4. dizi olmustu ama bu hafta iki grubtada ciddi bir sekilde yükselerek 5 Reytingi görmüs ve bence bu dizi gelecek vaad ediyor.

Dila Hanim Total de 4. AB de 3. olmus ama siralamaya aldanmamak lazim cünkü cok azda olsa bu sirkettede Total de AB ye göre daha üyksek reyting almis ve yukardada belirttigim gibi önümüzdeki haftalarda bu dizi Total de zirve yarisi verecektir.

Subat iki grubtada 2 Reytingi görerek TRT ortalamasini yakalamis ve yorumlara bakilirsa önümüzdeki haftada yükselemsi süpriz olmaz.

Behzat C. kaldigi yerden devam ediyor Total de vasat, AB de yeterli.
 
vadi tns de 13 mü aldı :D
10 aldı diye hatırlıyorum :D
Maç olduğu için 10 aldı haftaya 13 alacak veda perşembe başlarsa vadi tırla vedanın üstünden geçip arkasına bile bakmadan basıp gidecek :d


- - - Ekleme - - -

Veda özeti geçemeyecek görürsünüz maç varken 5 aldı özet bu hafta 6-7 alır veda 5 alır 3.olur
Aga veda taş çatlasa 3 dünya çatlasa 4 reyting alır :d
 
Kanal D'ye yazık ya.Eğer Veda Perşembe zirveyi alamazsaki ve bence alamayacak Kanal D anca 3.Kanal olur.Bu gidişle.
 
aynen :))

bölümü anlamayan beyazsoy kanalı değiştirip nihat doğanı izlemiş dün öyle söylüyordu demekki kalite peşinde koşturuyor ..:)) ayrıca behzat Ç nin öyle bir etkisi var anlamayan nihat doğana koşar :))

vallahi bölü anlam bir kenara baştan sonun tahmin ettiğim bir dizi izlemem. hele küfür ederek ne kadar cool diziyiz diye geçin dizilere kıl oluyorum. küfür edeceksen git sinema çek biz senin küfürleri duymak zorundamıyız..

nihat dogan dikkat edersen haber kanalında ve adam komik gülmek varken neden gidip uyduruk bir diziyi izleyeyim. nihat dogan zaten dizi gibi üstelik her ana ne yapacagını bilmiyorsun behzat gibi sonu belli değil :)))))))))
 
sbt denekleri daha kırsalda büyük ,ihtimal kırsalda tv daha çok açık oluyor ondan sbt nin reytingleri fazla çıkıyor

dila hanım ve kayıp şehir ölü dogmuştur gerçi dila hanım oyunculuk bakımın kayıp şehire yaklaşamaz ama reytinglerde işi zor. bu haftaki reytingler aldaatcı olabilir kayp şehir özetsiz başladı ama
ama diğer diziler özetli başladıgı için o arada parsayı vurdu haftaya yalan dünya başlarda yada özetli yayınlanırsa dila hanımın işi daha da zor tabi birde foxta esir şehirin göz yaşları var. onunda dila hanım ve kayıp şehre büyük vurgunu olacak ..

kanal D de bir şehir kayboluş, fox tv de bu şehri bulup esir edip aglatmışlar :)))).. şehirlere bu kdar zulmü kınıyorumç. bırakıp özgür kalsınşehirler yahu nedir alıp vermediğiniz. :)))) oldum olası şehirleri böyle resmedilmesine karşıyım şehirleri lehir yapan inslardır. o indları o şehirden alın şehrin ruhu kalmaz. bana bu isimler çok şaçnma geliyor çok fazla zorla entel geliyor kimseye de de bir anlam ifade ettiğini sanmıyorumn

eğer huzurun aldığı oranlar şehirden geldiyse şehirleri kaybetselerde yeridir:)) koskoca şehir huzur koçanını dinliyorsa bırakın kaybolsun üstünede bir çaydanlık dolusu ağlasın hakediyor :)))
 
Fatih ile karşılaşır mı acaba diziden hiç ses soluk yok belki ocak gibi başlar O Ses Türkiye geçen sene pazartesi 3 bölüm yayınlanmış ve üçünde de iki grupta zirvede yer almış bu sene total olmasa bile abde şansı var çünkü ilk zamanlar çok eğlenceli oluyor :)

O Ses Türkiye zirvede olursa zaten sadece A/B grubunda olur.. Ama orada da Karadayi'yla kapisir yani zirvede yer almayabilir o ses
 
Beyler espiri yapmayın çay yapın. Huzur sokağı baya iyi gitmiş emir demiri kesememiş kayıp şehir ve dila hanım iyi sayılır ilerleyen günlerde sonuçlar daha anlaşılır olur
 
Uyuz oluyorum Büyük Risk'in bölünmesine. Ozan'ın yazdığı gibi uzun kısmı zaten yüksek reyting alıyor. Ne gerek var 3 dakikayı bölmeye. Üçkağıtçılıkla gelen para hiç gelmesin daha iyi...

sebei basit. final kısmında bütün kanallar haberleri bitirip reklama giriyorlar tek yayında olan star ve büyük final kalıyor dogal laak final kısmı uçuyor. böyle reklam vereni kandırırm telaşına düşüyorlar. artık tns dakikalık olarak reytingleri ölçebiliyor ondan bu taktik reklam kazandırmaz
 
Çağatay Ulusoy, Hazalsız bir baltaya sap olamadığını anlamış ve Son Yaz'a geçecekmiş. :d(Şaka tabi ki, kendi çapımda eğleniyorum.:D)