Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kuruluş: Osman | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Benim Adım Melek | TRT 1

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    23
Başka diziye gelse tutmayacağını bildiği için mecburen tutan diziye girmiş yazık.
Aynen o yüzden 3 sezon boyunca 10 küsür reyting alan dizide kilit karakter rölünü çok iyi sırtladı ve senin MD gibi balon çıkıp hemen sönmedi.

Aynen o yüzden 3 sezon boyunca 10 küsür reyting alan dizide kilit karakter rölünü çok iyi sırtladı ve senin MD gibi balon çıkıp hemen sönmedi.
Demek ki sırtlayamamış ve anca Kuruluş'tan teklif gelmiş yazık.

TV izlemeyeceğim.

Reyting kaygısı olmadığı için sabah geri sarıp Sadakatsiz'i izlerim.

Şu diziyi YouTube'ye koysalar bakacaktım ama yok. Yurtdışına kapalı galiba. Beni kaybettiler

Hekimoğlu neyseki ekleniyor
Hekimoğlu da iki bölümdür ekliyor daha doğrusu bize kapalıydı bir hafta sonra açıyorlardı. Ama şimdi reyting düşünce açmaya başladılar direkt. Belki sana hep açıktır

Reactions: Dosi
İki haftadır 9 küsur reyting alan bir yapımın benim izlememe ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
Senin izleyip izlememen ne ifade ediyor ki evinde reyting aleti mı var riskte olsa TVden bakmanın alakasını çözemedim

Hekimoğlu da iki bölümdür ekliyor daha doğrusu bize kapalıydı bir hafta sonra açıyorlardı. Ama şimdi reyting düşünce açmaya başladılar direkt. Belki sana hep açıktır
Evet bize hep açıktı

Diğeri kısmet değilmiş. Az az sahneler onlarada razıydım ama hiç biri yok

Reactions: Gerekli24
Sadakatsiz Total’de 8.04 reytingle 2.olurken AB’de 10.12 ABC1’de ise 10.06 reytingle iki grupta da gün 1.oldu.

Reactions: Carpe Diem
SenÇalKapımı Total’de 4.35 reytingle 8. AB’de 4.28 reytingle 6. ABC1’de ise 4.75 reytingle 6.oldu.

KuruluşOsman Total’de 9.39 reytingle 1. AB’de 7.75 reytingle 2. ABC1’de ise 9.59 reytingle 2.oldu.

Sadakatsiziimmm canım diziiim harika gitmiş 2 haneleri görmüş bebeğiiiim

Reactions: STAR
'Sadakatsiz' özetli ve uzun yayına geçince TOTAL'de +8, AB/ABC1 +10 reytinge ulaşmış. Sonunda özet girebildi, lakin dün yine bölüm kısa sürdü. 15-20 dakika fazla sürdüğü zaman oranları daha da artacaktır eminim. AB/ABC1'de +12 reytingi görmesi sürpriz olmayacak.