Aynen o yüzden 3 sezon boyunca 10 küsür reyting alan dizide kilit karakter rölünü çok iyi sırtladı ve senin MD gibi balon çıkıp hemen sönmedi.Başka diziye gelse tutmayacağını bildiği için mecburen tutan diziye girmiş yazık.
Aynen o yüzden 3 sezon boyunca 10 küsür reyting alan dizide kilit karakter rölünü çok iyi sırtladı ve senin MD gibi balon çıkıp hemen sönmedi.Başka diziye gelse tutmayacağını bildiği için mecburen tutan diziye girmiş yazık.
Demek ki sırtlayamamış ve anca Kuruluş'tan teklif gelmiş yazık.Aynen o yüzden 3 sezon boyunca 10 küsür reyting alan dizide kilit karakter rölünü çok iyi sırtladı ve senin MD gibi balon çıkıp hemen sönmedi.
Yine alakasız şeyler kurup saçmalamaya başladığına göre haklı çıktım.Demek ki sırtlayamamış ve anca Kuruluş'tan teklif gelmiş yazık.
Yoo balon olduğu ispatlandı böylece.Yine alakasız şeyler kurup saçmalamaya başladığına göre haklı çıktım.
Evinde reyting aleti mı var? Reyting kaygısı nasıl olsa yok derkenTV izlemeyeceğim.
Reyting kaygısı olmadığı için sabah geri sarıp Sadakatsiz'i izlerim.
Hekimoğlu da iki bölümdür ekliyor daha doğrusu bize kapalıydı bir hafta sonra açıyorlardı. Ama şimdi reyting düşünce açmaya başladılar direkt. Belki sana hep açıktırŞu diziyi YouTube'ye koysalar bakacaktım ama yok. Yurtdışına kapalı galiba. Beni kaybettiler
Hekimoğlu neyseki ekleniyor
İki haftadır 9 küsur reyting alan bir yapımın benim izlememe ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.Evinde reyting aleti mı var? Reyting kaygısı nasıl olsa yok derken
Senin izleyip izlememen ne ifade ediyor ki evinde reyting aleti mı var riskte olsa TVden bakmanın alakasını çözemedimİki haftadır 9 küsur reyting alan bir yapımın benim izlememe ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
Belki de vardır ne belli.Senin izleyip izlememen ne ifade ediyor ki evinde reyting aleti mı var riskte olsa TVden bakmanın alakasını çözemedim
Bilmiyor musun söylemiyor musun? Zaten varsa bilmen lazımBelki de vardır ne belli.
Evet bize hep açıktıHekimoğlu da iki bölümdür ekliyor daha doğrusu bize kapalıydı bir hafta sonra açıyorlardı. Ama şimdi reyting düşünce açmaya başladılar direkt. Belki sana hep açıktır
Yook be ne arar bizde.Bilmiyor musun söylemiyor musun? Zaten varsa bilmen lazım
Belli olmazYook be ne arar bizde.