10-15 dakika fazla sürebilir, bir de reklamlı yayına geçince daha da yükselir gibi. Demek istediğim bölüm süresinden ziyade ekran süresi uzasın. 22.45'te bitmek yerine 23.15 gibi bitebilir.Fazla sürmesin ya süresi çok iyi asla sıkmıyor.
10-15 dakika fazla sürebilir, bir de reklamlı yayına geçince daha da yükselir gibi. Demek istediğim bölüm süresinden ziyade ekran süresi uzasın. 22.45'te bitmek yerine 23.15 gibi bitebilir.Fazla sürmesin ya süresi çok iyi asla sıkmıyor.
Eklerken hiç mi bakmadın konuna? son kısımda ufak bir ayar gerekiyorReyting sonuçları konuya eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @Atlass @Burak97 ve ilgili herkes
Ne ayarı. 😱Eklerken hiç mi bakmadın konuna? son kısımda ufak bir ayar gerekiyor
Haftaya 23.15 gibi biter bence ya. Korkum 00.15’te bitmesi diğerleri gibi.10-15 dakika fazla sürebilir, bir de reklamlı yayına geçince daha da yükselir gibi. Demek istediğim bölüm süresinden ziyade ekran süresi uzasın. 22.45'te bitmek yerine 23.15 gibi bitebilir.
Uykudan tam uyanamamışım demekNe ayarı. 😱
Sana mesajı yazdıktan sonra girdim ilk sayfaya sonradan fark ettim. Silinmiş resim.Uykudan tam uyanamamışım demek
Sorun yok şuan
Aslında duruyordu da şu büyütme kısmını tıklamamışsın, yada tıklanınca küçült seçeneğine yanlışlıkla basmışsın ve ekleme olarak durmuştuSana mesajı yazdıktan sonra girdim ilk sayfaya sonradan fark ettim. Silinmiş resim.
Evet duruyordu yüklü dosyalar kısmında sadece tabloyu eklerken yanlışlıkla bastım herhalde.Aslında duruyordu da şu büyütme kısmını tıklamamışsın, yada tıklanınca küçült seçeneğine yanlışlıkla basmışsın ve ekleme olarak durmuştu
Ben herzaman kontrol ediyorum editledikten sonra konularını. Sanada tavsiye ederim.
Böylede açığını yakalamaya çalışıyorum gibi oluyor (detaycılık işte)
Bundan sonra acımamaya devamEvet duruyordu yüklü dosyalar kısmında sadece tabloyu eklerken yanlışlıkla bastım herhalde.
Yok ya ne açık araması aksine senin böyle detayları yakalaman çok iyi yoksa ben asla fark edemezdim.
Öyle mesajlara ben sinir olurun şahsen.Bundan sonra acımamaya devam
Yalnız söyleme tarzı baya etkili bu durumda.
Misal:
'Konunu doğru düzgün yap, hata yapmışsın '
Bu tarz yazsam daha kötü algılanır ama sonuna yerine ' yazsam yine normal şaka algısı
Kasım sonu final yapar diyorum ben bakalım kaç bölüm sürecek 😅Şeref Sözü AB'de battıkça batıyor. Her ne kadar Total'i yükseltebilse de kanal başka bir diziyi yayına sokacağı an biter bence.
Zor yakalarsiniz artık siz Sadakatsiz dizisi yıktı geçti dizinizi 😅😅😅😅Canım dizim Sen Çal Kapımı yükselişe geçmiş dünkü bölüm çok güzeldi, daha çok PR ve tekrarlar ile 5 bandını yakalarız
Hiçbir dizi babamızın malı değil. Sen Çal Kapımı severek ve eğlenerek izlediğim bir dizi ama ezilip geçilmesi sonucunda benim bir kaybım yok. Yine aynı şekilde reytinginin artmasının da bana kazancı yok. Birisinde üzülürüm birisinde sevinirim o da dizinin ömrünün uzun olup olmayacağıyla alakalı bir durumdan dolayı. Reyting araştırmacısı değilim, seyirci psikolojisi konusunda da hiçbir bilgim yok sadece temennilerimi aktarmak istedim. Gerçekleşip ya da gerçekleşmeyeceğini hep birlikte görürüz ilerleyen haftalarda. Bu yüzden yorumunuzu pek yapıcı bulmadım açıkçası ama yine de teşekkür ederim.Zor yakalarsiniz artık siz Sadakatsiz dizisi yıktı geçti dizinizi 😅😅😅😅