cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,577
- Puanı
- 1,060
yok aga ne takması kendini üzme diyorum boşver fatihten bende üzüldüm m.akif için ama yapacak bişey yokAga kanal sevdasından da değil. Sevdiğim, izlediğim bir dizinin iyi reyting almasını isterim. Hem neden bana taktın ki şimdi?
Zaten bitecek aga napalım artık. Ölenle ölünmüyor.yok aga ne takması kendini üzme diyorum boşver fatihten bende üzüldüm m.akif için ama yapacak bişey yok
Kardayı reklam arası izlenecek dizi değil O ses gibi uçuş beklememek gerekO Ses reklamda iyi gitmiş. Karadayı bu anlıkla birlikte uçuşa geçer.
Reklam arası izlenmesine gerek yok zaten. 10 reyting yeter de artar diziye. Ayrıca O Ses'i geçemiyor şu an ama düellolarda geçebilir. Survivor'ı da geçer zaten Acun ekstra yarışmacılar bulmazsa.Kardayı reklam arası izlenecek dizi değil O ses gibi uçuş beklememek gerek
Dizi bildiğim kadarı ile 21.45'de başlıyor öncesi özet.bebek isi ilk defa listeye girmis.
Düeollarda pek komedi olmadiğindan geçyor.Herkes birbirini yağlayıp tuzluyor YD pzts olsa 13'ü göremez çünkü YD de reklam arası izlenesi dizi ve komedi herkesin hemen konsantre olabileceği.Reklam arası izlenmesine gerek yok zaten. 10 reyting yeter de artar diziye. Ayrıca O Ses'i geçemiyor şu an ama düellolarda geçebilir. Survivor'ı da geçer zaten Acun ekstra yarışmacılar bulmazsa.