Kanal 7de de güzel şeyler oluyor
Fatih 1.96 mı? Yazık valla tüm emeklere! @Bully
Ben kötü demedim ama Kanal 7 durduk yere listeye girmez dedim daha iyi birşey var mutlaka ki giriyor yanlış anlamayın
şimdilik öpsün başına koysun onuda alamıyordu 1 saattir yarın arka sokakların terarı fatihi geçer
Doğru söylüyosun kanal 7 de durduk yere listeye girmez de.Üç kağıtçı vardı güzel film.Ben kötdememedim ama Kanal 7 durduk yere listeye girmez dedim daha iyi birşey var mutlaka ki giriyor yanlış anlamayın
Olsun anlıklara girmiş ama sonuçta. Bir de bu yönden bak.Fatih 1.96 mı? Yazık valla tüm harcanan paralara ve emeklere! @Bully
Olsun anlıklara girmiş ama sonuçta. Bir de bu yönden bak.
aga bırak şu anlamsız kanal sevdanı artık ya sanki babanın kanalı isterse 0 reyting alsın umrunda olmasın boşverOlsun anlıklara girmiş ama sonuçta. Bir de bu yönden bak.
Aga kanal sevdasından da değil. Sevdiğim, izlediğim bir dizinin iyi reyting almasını isterim. Hem neden bana taktın ki şimdi?aga bırak şu anlamsız kanal sevdanı artık ya sanki babanın kanalı isterse 0 reyting alsın umrunda olmasın boşver
Fatih yeni anlıkta da yok. Bakalım Görüş Günü Kadınları'm nasıl gidecek.
O da özetsiz başlayacakmış.
Evet özetsiz olacak Buğra. Bakalım nasıl gidecek bu hafta? Bari kıpırdanma olsa biraz.