Ben sana ya offf önceki yorumuma bak 2 fragman 2.9 milyon demişim ikisi yanitoplamıUydurma
Daha şimdi baktım 1.9 yazıyor
Ben sana ya offf önceki yorumuma bak 2 fragman 2.9 milyon demişim ikisi yanitoplamıUydurma
Daha şimdi baktım 1.9 yazıyor
Toplamı nedir yaBen sana ya offf önceki yorumuma bak 2 fragman 2.9 milyon demişim ikisi yanitoplamı
Abartma isterseToplamı nedir ya
Töbe töbe
BAG o zaman 2. fragmanıda yayınlasa 5 milyona yakın olacak
İlk fragman 2.5 Milyon kez izlenmişAbartma isterse
Kesin öyledirİlk fragman 2.5 Milyon kez izlenmiş
İkinci fragmanda 1.5 falan olsa başlayana kadar 5 milyonu geçer
Yav arkadaş 5 bölümlük diziyi 11 yıllık bir diziyle kıyaslıyon ya ne diyeyim.Boşluktan bu oranları alıyor yeni sezonda en fazla 3 alır.Benim Kuaförüm her geçen gün daha da artıyor ab de 2 reyt,ing almış neredeyse
8 BENIM KUAFORUM STAR TV 17:14:38 18:55:13 1.97 15.20
Kocamın Ailesi ne yyapmış öylehaftalık ab de 1. mi olacak neBen bu diziden hiç umutlu değildim ama sıçrama yapmışNeyse banane Kurtlar Vadisi düşünsün
Pirime time de fox kanal d yi geçmiş
Tüm günde kanal d star fox ard arda her an değişebilir
Ama bugün günlerden Kiraz MevsimiTüm günü fox alacak galibaŞaka gibi ya
Yav işin şakasındayım sen de vadine laf söyletmeBiliyorum tabi ki o dizinin düşeceğini ben düşünüyoru.mYav arkadaş 5 bölümlük diziyi 11 yıllık bir diziyle kıyaslıyon ya ne diyeyim.Boşluktan bu oranları alıyor yeni sezonda en fazla 3 alır.
@Bully arkadaş doğruları söylemeye başladıYav işin şakasındayım sen de vadine laf söyletmeBiliyorum tabi ki o dizinin düşeceğini ben düşünüyoru.m
Hiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve
Meryemin dizisi ocakta olacak.
Kaderimin yazıldığı günün çekimleri eylülde başlayacakmış.
Ama o gün selma ergeç sinem kobal ve bennu yıldırımların dizisi yayınlanır gibi.
Forumdaki herkese sor herkes bilir kanal d yi savunmak için öyle deme.
Starı bende seviyorum ama doğrusu o tanıtımını ana sayfaya koyduklarında +1 izlenme oluyor .
Ya Aramizda kalsinin günü nu neden degistirdinizPeki sence Star Perşembe gününe hangi diziyi koyar?
Ama ab de vadiyi geçebilir@Bully arkadaş doğruları söylemeye başladı
Pazar günü ab de 8 küsür totalde 6 alırYa Aramizda kalsinin günü nu neden degistirdiniz
Star degistirmez aramizda kalsini vadiye yakin aliyor çünkü hatta hatta bazen abde geciyor
Riskli bi durum ya dahada duserseAma ab de vadiyi geçebilir
Pazar günü ab de 8 küsür totalde 6 alır
Ab kanalı Kanal d de bizi geçemezlerAma ab de vadiyi geçebilir
Pazar günü ab de 8 küsür totalde 6 alır