21 Ağustos 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kocamın ailesi şov yapmış tüm gruplarda tebrikler. Bence Vadi değil de Aramızda Kalsın düşünsün @*YıldırıM* :):)

Şansa Davet pek iyi başlayamamış.

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı total ve ab'de çok iyi gitmiş. :)
:DAtvdeyken çok umursamıyordun vadiyi:D
Vadi düşünecek tabi o kadar oyuncusu çıktı:DHem perşembe aramızda kalsın olmaz artık:)

11SANSA DAVETKANAL D22:16:3223:33:071.705.85
Çok büyük hayal kırıklığı olmuş :D
@Bully :A
Kanal d farkı işte:D

Star Aramızda Kalsın'ı harcayamaz öyle kolay kolay dizi 5-7 reyting alabiliyor. :)

Kolay olmadı öğretmek. :A
Hayır o güne koymaz ben olsam o diziyi pazar gününe koyarım daha iyi oranlar alır hem aile dizisi millet izler hem de az komedi

Sen önce kendi kanalına bak :D
Aşktan Kaçılmazın fragmanı 15 günde 56 bin izlenmiş :F
Bana Artık Hicran De 4 günde 1 milyon oldu :A
O öyle olmuyor sen kanal d nin sayfasına her girdiğinde sayfada o tanıtımlar dönüyor ve ondan +1 izlenme veriyor.Mesela Bana Artık hicran ve Gültepeyi kanal hep öyle yaptı.
Star da öyle yaptı reaksiyon tanıtımını verdi 1.tanıtımı 2 milyon 2.tanıtımı 1 milyon kişi izledi.

Hayır o güne koymaz ben olsam o diziyi pazar gününe koyarım daha iyi oranlar alır hem aile dizisi millet izler hem de az komedi

O öyle olmuyor sen kanal d nin sayfasına her girdiğinde sayfada o tanıtımlar dönüyor ve ondan +1 izlenme veriyor.Mesela Bana Artık hicran ve Gültepeyi kanal hep öyle yaptı.
Star da öyle yaptı reaksiyon tanıtımını verdi 1.tanıtımı 2 milyon 2.tanıtımı 1 milyon kişi izledi.
Peki sence Star Perşembe gününe hangi diziyi koyar?

Hayır ordan ekleme olmuyor.
Kendi alttan fragmana bakınca oluyor.

Peki sence Star Perşembe gününe hangi diziyi koyar?
Hiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve
Meryemin dizisi ocakta olacak.
Kaderimin yazıldığı günün çekimleri eylülde başlayacakmış.
Ama o gün selma ergeç sinem kobal ve bennu yıldırımların dizisi yayınlanır gibi.

Hayır ordan ekleme olmuyor.
Kendi alttan fragmana bakınca oluyor.
Forumdaki herkese sor herkes bilir kanal d yi savunmak için öyle deme.
Starı bende seviyorum ama doğrusu o tanıtımını ana sayfaya koyduklarında +1 izlenme oluyor .

Hiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve
Ama o gün selma ergeç sinem kobal ve bennu yıldırımların dizisi yayınlanır gibi.

Starı bende seviyorum ama doğrusu o tanıtımını ana sayfaya koyduklarında +1 izlenme oluyor .
Selma Ergeç'in dizisi Aramızda Kalsın'dan iyi gidemez. :D

Hiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve

Olabilir izleniyor sonuçta :A