21 Ağustos 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Ağustos ayının 21.günü sonunda Fox TV,Prime Time'da Kanal D'yi geçerek 2.sıraya yükseldi !

2014_08_22_10_55_59_21_A%C4%9Fustos_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.png

8BENIM KUAFORUMSTAR TV17:14:3818:55:131.9715.20
Benim Kuaförüm her geçen gün daha da artıyor ab de 2 reyt,ing almış neredeyse:)
Kocamın Ailesi ne yyapmış öyle:Dhaftalık ab de 1. mi olacak ne:DBen bu diziden hiç umutlu değildim ama sıçrama yapmış:DNeyse banane Kurtlar Vadisi düşünsün :D

Pirime time de fox kanal d yi geçmiş:D
Tüm günde kanal d star fox ard arda her an değişebilir:D
Ama bugün günlerden Kiraz Mevsimi:DTüm günü fox alacak galiba:DŞaka gibi ya:D
Ağustos ayının 21.günü sonunda Fox TV,Prime Time'da Kanal D'yi geçerek 2.sıraya yükseldi !

2014_08_22_10_55_59_21_A%C4%9Fustos_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.png

8BENIM KUAFORUMSTAR TV17:14:3818:55:131.9715.20
Benim Kuaförüm her geçen gün daha da artıyor ab de 2 reyt,ing almış neredeyse:)
Kocamın Ailesi ne yyapmış öyle:Dhaftalık ab de 1. mi olacak ne:DBen bu diziden hiç umutlu değildim ama sıçrama yapmış:DNeyse banane Kurtlar Vadisi düşünsün :D

Pirime time de fox kanal d yi geçmiş:D
Tüm günde kanal d star fox ard arda her an değişebilir:D
Ama bugün günlerden Kiraz Mevsimi:DTüm günü fox alacak galiba:DŞaka gibi ya:D
Şaka gibi falan değil, FOX her yaz böyle. :) :)

Geçen yaz hiçbir yapımı bu oranları almadı.Kiraz Mevsimi 7.5 bu dizi de 6.5 7.5 alıyor.
Ben bu diziden umutlu değildim ama her geçen gün oranları artıyor:D
Geçen yaz da FOX (ondan önceki yaz da) çok başarılıydı. 😉

Ama bu sezon (yaz sezonunda) biraz daha arttırdı oranlarını. :Z

Kocamın ailesi şov yapmış tüm gruplarda tebrikler. Bence Vadi değil de Aramızda Kalsın düşünsün @*YıldırıM* :):)

Şansa Davet pek iyi başlayamamış.

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı total ve ab'de çok iyi gitmiş. :)

niye lo karadayı kanal yüxünden totoş oluyor diyordun y:F
Evet kanal AB yerine ABC1'e hitap ediyor o yuzden totoş cıkıyor :T: Sen atv'de ne zamandır beridir gençlik dizisi gördün???

Osman Sınavı'ın oğlunun oldugu bi gençlik dizisi onuda TRT'ye verdi en son o günden beridir vazgeçti kanal :F

Evet kanal AB yerine ABC1'e hitap ediyor o yuzden totoş cıkıyor :T: Sen atv'de ne zamandır beridir gençlik dizisi gördün???

Osman Sınavı'ın oğlunun oldugu bi gençlik dizisi onuda TRT'ye verdi en son o günden beridir vazgeçti kanal :F
Diğer Yarım da gençlik sayılır. :A

Hacılarla hocalarla ana babanın yeniden aşık olmasıyla mı??? :F

atv ile star'ın diyorum. @mrt-06'nın ilk 60'a 2 program sokmuş postuna dedim:X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlasın o zaman savunurum kanalı şimdilik banane :F:F
star prime timeda fark atiyi ab de :F

gün içini atv mügoşla kurtarıyor :F

Onun türü belli degil bi defa ama kesinlikle gençlik degil.genclik icin partili martili seksi kizli parlakli bi dizi olmasi lazim 😉
Aynen gençlikdizisi dediğinde partiler olur sezy kızlar olur :X

star prime timeda fark atiyi ab de :F

gün içini atv mügoşla kurtarıyor :F
Dün Mügo'sh'um mu başladı??? Dün için konuşuyorum :X Dediğim gibi hem AB ergenik kaynıyor atv'nin gençlik dizisi yok :A

Aynen gençlikdizisi dediğinde partiler olur sezy kızlar olur :X

Dün Mügo'sh'um mu başladı??? Dün için konuşuyorum :X Dediğim gibi hem AB ergenik kaynıyor atv'nin gençlik dizisi yok :A
Ahh ah ben o yuzden medceziri izliyorum seksi seksi kizlar partiler yapiyolar :bhr: kiraz mevsimide oyle ama bu dizide hicbisey yok seks yazili muhafazakar dizi :kiki: