Kocamın ailesi şov yapmış tüm gruplarda tebrikler. Bence Vadi değil de Aramızda Kalsın düşünsün @*YıldırıM*
Şansa Davet pek iyi başlayamamış.
Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı total ve ab'de çok iyi gitmiş.
Kanal d farkı işte
Yok onu yazmak için yazmadım benAtvdeyken çok umursamıyordun vadiyi
Vadi düşünecek tabi o kadar oyuncusu çıktıHem perşembe aramızda kalsın olmaz artık
Kanal d farkı işte
Yok pnp onu sana tabloyu öğrendim anlamında yazdım
Star Aramızda Kalsın'ı harcayamaz öyle kolay kolay dizi 5-7 reyting alabiliyor.Atvdeyken çok umursamıyordun vadiyi
Vadi düşünecek tabi o kadar oyuncusu çıktıHem perşembe aramızda kalsın olmaz artık
Kanal d farkı işte
Kolay olmadı öğretmek.Yok pnp onu sana tabloyu öğrendim anlamında yazdım
Ah Yıldırım Ah
Eeeee @Bully çocuk doğruları yazıyor tablolarıun altınaYok pnp onu sana tabloyu öğrendim anlamında yazdım
Ah Yıldırım Ah
Yeni sezonda görüşürüz. 😉Kanal d ilk ona bile zor giriyor artıkYazıkkkkkkk
Eeeee @Bully çocuk doğruları yazıyor tablolarıun altına
Sen önce kendi kanalına bakKanal d ilk ona bile zor giriyor artıkYazıkkkkkkk
Eeeee @Bully çocuk doğruları yazıyor tablolarıun altına
Hayır o güne koymaz ben olsam o diziyi pazar gününe koyarım daha iyi oranlar alır hem aile dizisi millet izler hem de az komediStar Aramızda Kalsın'ı harcayamaz öyle kolay kolay dizi 5-7 reyting alabiliyor.
Kolay olmadı öğretmek.
O öyle olmuyor sen kanal d nin sayfasına her girdiğinde sayfada o tanıtımlar dönüyor ve ondan +1 izlenme veriyor.Mesela Bana Artık hicran ve Gültepeyi kanal hep öyle yaptı.Sen önce kendi kanalına bak
Aşktan Kaçılmazın fragmanı 15 günde 56 bin izlenmiş
Bana Artık Hicran De 4 günde 1 milyon oldu
Peki sence Star Perşembe gününe hangi diziyi koyar?Hayır o güne koymaz ben olsam o diziyi pazar gününe koyarım daha iyi oranlar alır hem aile dizisi millet izler hem de az komedi
O öyle olmuyor sen kanal d nin sayfasına her girdiğinde sayfada o tanıtımlar dönüyor ve ondan +1 izlenme veriyor.Mesela Bana Artık hicran ve Gültepeyi kanal hep öyle yaptı.
Star da öyle yaptı reaksiyon tanıtımını verdi 1.tanıtımı 2 milyon 2.tanıtımı 1 milyon kişi izledi.
Hayır ordan ekleme olmuyor.Hayır o güne koymaz ben olsam o diziyi pazar gününe koyarım daha iyi oranlar alır hem aile dizisi millet izler hem de az komedi
O öyle olmuyor sen kanal d nin sayfasına her girdiğinde sayfada o tanıtımlar dönüyor ve ondan +1 izlenme veriyor.Mesela Bana Artık hicran ve Gültepeyi kanal hep öyle yaptı.
Star da öyle yaptı reaksiyon tanıtımını verdi 1.tanıtımı 2 milyon 2.tanıtımı 1 milyon kişi izledi.
Hiçbir fikrim yok...Peki sence Star Perşembe gününe hangi diziyi koyar?
Forumdaki herkese sor herkes bilir kanal d yi savunmak için öyle deme.Hayır ordan ekleme olmuyor.
Kendi alttan fragmana bakınca oluyor.
Selma Ergeç'in dizisi Aramızda Kalsın'dan iyi gidemez.Hiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve
Meryemin dizisi ocakta olacak.
Kaderimin yazıldığı günün çekimleri eylülde başlayacakmış.
Ama o gün selma ergeç sinem kobal ve bennu yıldırımların dizisi yayınlanır gibi.
Forumdaki herkese sor herkes bilir kanal d yi savunmak için öyle deme.
Starı bende seviyorum ama doğrusu o tanıtımını ana sayfaya koyduklarında +1 izlenme oluyor .
Olabilir izleniyor sonuçtaHiçbir fikrim yok...
Propaganda
Serçe Sarayı ve
Meryemin dizisi ocakta olacak.
Kaderimin yazıldığı günün çekimleri eylülde başlayacakmış.
Ama o gün selma ergeç sinem kobal ve bennu yıldırımların dizisi yayınlanır gibi.
Forumdaki herkese sor herkes bilir kanal d yi savunmak için öyle deme.
Starı bende seviyorum ama doğrusu o tanıtımını ana sayfaya koyduklarında +1 izlenme oluyor .
Ona bakarsan starımın reaksiyonu da izlendi 2 fragman da 3 milyon kişi izlediOlabilir izleniyor sonuçta
1. fragman 1.9 milyon kişi tarafındanOna bakarsan starımın reaksiyonu da izlendi 2 fragman da 3 milyon kişi izledi
2 milyon 993 bin1. fragman 1.9 milyon kişi tarafından
2. fragman 1 milyon kişi tarafından izlenmiş
Abartmada üstüne yok
Uydurma2 milyon 993 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?