8 | BENIM KUAFORUM | STAR TV | 17:14:38 | 18:55:13 | 1.97 | 15.20 |
Ağustos ayının 21.günü sonunda Fox TV,Prime Time'da Kanal D'yi geçerek 2.sıraya yükseldi !
Şaka gibi falan değil, FOX her yaz böyle.Benim Kuaförüm her geçen gün daha da artıyor ab de 2 reyt,ing almış neredeyse
8 BENIM KUAFORUM STAR TV 17:14:38 18:55:13 1.97 15.20
Kocamın Ailesi ne yyapmış öylehaftalık ab de 1. mi olacak neBen bu diziden hiç umutlu değildim ama sıçrama yapmışNeyse banane Kurtlar Vadisi düşünsün
Pirime time de fox kanal d yi geçmiş
Tüm günde kanal d star fox ard arda her an değişebilir
Ama bugün günlerden Kiraz MevsimiTüm günü fox alacak galibaŞaka gibi ya
Geçen yaz hiçbir yapımı bu oranları almadı.Kiraz Mevsimi 7.5 bu dizi de 6.5 7.5 alıyor.Şaka gibi falan değil, FOX her yaz böyle.
Geçen yaz da FOX (ondan önceki yaz da) çok başarılıydı. 😉Geçen yaz hiçbir yapımı bu oranları almadı.Kiraz Mevsimi 7.5 bu dizi de 6.5 7.5 alıyor.
Ben bu diziden umutlu değildim ama her geçen gün oranları artıyor
Nihat hoca bittiğinden beridir atv bi tek "uzun hikaye" için baktım@Forumdash komplo teorileriyle damlar birazdan
bu arada hürrem
i zor duruma düşüren my izlenme oranına düşürmüş
niye lo karadayı kanal yüxünden totoş oluyor diyordun yNihat hoca bittiğinden beridir atv bi tek "uzun hikaye" için baktımeski filmlerle nereye kadar gidecek bakalım
hem komplo teorim daha başlamadı eylül gelsin hele
Evet kanal AB yerine ABC1'e hitap ediyor o yuzden totoş cıkıyorniye lo karadayı kanal yüxünden totoş oluyor diyordun y
ay ne çektin beEvet kanal AB yerine ABC1'e hitap ediyor o yuzden totoş cıkıyorSen atv'de ne zamandır beridir gençlik dizisi gördün???
Osman Sınavı'ın oğlunun oldugu bi gençlik dizisi onuda TRT'ye verdi en son o günden beridir vazgeçti kanal
Ne çekecem bee????ay ne çektin be
Diğer Yarım da gençlik sayılır.Evet kanal AB yerine ABC1'e hitap ediyor o yuzden totoş cıkıyorSen atv'de ne zamandır beridir gençlik dizisi gördün???
Osman Sınavı'ın oğlunun oldugu bi gençlik dizisi onuda TRT'ye verdi en son o günden beridir vazgeçti kanal
starla kimin arasında fark yokNe çekecem bee????Kanal AB'de vasat gitse de gün ortalaması ve prime-time da ne hikmekse kanal star'la arasında pek bişey yokHemde eski filmleri yayınlamasına rağmen
Onun türü belli degil bi defa ama kesinlikle gençlik degil.genclik icin partili martili seksi kizli parlakli bi dizi olmasi lazim 😉Diğer Yarım da gençlik sayılır.
Hacılarla hocalarla ana babanın yeniden aşık olmasıyla mı???Diğer Yarım da gençlik sayılır.
atv ile star'ın diyorum. @mrt-06'nın ilk 60'a 2 program sokmuş postuna dedimstarla kimin arasında fark yok
star prime timeda fark atiyi ab deHacılarla hocalarla ana babanın yeniden aşık olmasıyla mı???
atv ile star'ın diyorum. @mrt-06'nın ilk 60'a 2 program sokmuş postuna dedim[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlasın o zaman savunurum kanalı şimdilik banane
Aynen gençlikdizisi dediğinde partiler olur sezy kızlar olurOnun türü belli degil bi defa ama kesinlikle gençlik degil.genclik icin partili martili seksi kizli parlakli bi dizi olmasi lazim 😉
Dün Mügo'sh'um mu başladı??? Dün için konuşuyorumstar prime timeda fark atiyi ab de
gün içini atv mügoşla kurtarıyor
ay ne çektin beAynen gençlikdizisi dediğinde partiler olur sezy kızlar olur
Dün Mügo'sh'um mu başladı??? Dün için konuşuyorumDediğim gibi hem AB ergenik kaynıyor atv'nin gençlik dizisi yok
Ahh ah ben o yuzden medceziri izliyorum seksi seksi kizlar partiler yapiyolarAynen gençlikdizisi dediğinde partiler olur sezy kızlar olur
Dün Mügo'sh'um mu başladı??? Dün için konuşuyorumDediğim gibi hem AB ergenik kaynıyor atv'nin gençlik dizisi yok
Taaam @xemrexxx Taaammay ne çektin beab grubuna hitap etmiyi karadayı bu ka basit ergenlerle alakası yok olayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?