21 - 27 Ocak Haftalık Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben düşündüm ki, dizi ve ya programlar ne olursa olsun listede olsun. Yani en azından 1 dizi, iki listede olmalı. Ya düşenler, ya da yükselenler listesinde. Bence kalsın. :):)

Tabi o senin fikrin. :) 0.50yi tabiki de örnek olarak dedim. Ama gerçekten bir haftanın yükselenleri-düşenleri listesi olması için gereksizleri ortadan kaldırmalısın bence. :) Yine de son karar senin. :)

Tabi o senin fikrin. :) 0.50yi tabiki de örnek olarak dedim. Ama gerçekten bir haftanın yükselenleri-düşenleri listesi olması için gereksizleri ortadan kaldırmalısın bence. :) Yine de son karar senin. :)
Gereksiz olmaları az yükselmeleri. Ama reyting az da olsa, share olarak yükseliyorlar. 0.02 reyting kaç bin kişi demek. Az değil yani. :) Bence kalsın. Çifte standart yapmayalım. :) Zaten nadiren oluyor bu az yükselmeler. :)

Bence de kalsın, günlük olarak reyting konusunda yazıyorsun, burada sana ekstra bir zorluk çıkarmaz zaten, her yapımı da değerlendirmiş oluruz. :)

Aynen. :):)

Listenin sonuna Hafta Boyunca Totalde ve A/B`de Hangi Kanal ne kadar düşmüş, Hangi Kanal ne kadar yükselmiş,

Totalde ve A/B`de Hangi Kanal ne kadar reyting kar etmiş, Hangi Kanal ne kadar reyting kaybetmiş,

listeleri de eklendi. Liste ile ilgili sorusu olan sorabilir. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 480"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]+2.23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nasi oluo kardes star yapimlari yükselmisti dila yükseldi 2 reyting yst maç nedeniyle düstü onun disinda tablo baya farklı kayip sehir düstü nerde bunlar

[TABLE="class: cms_table, width: 480"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]+2.23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nasi oluo kardes star yapimlari yükselmisti dila yükseldi 2 reyting yst maç nedeniyle düstü onun disinda tablo baya farklı kayip sehir düstü nerde bunlar

Hepsi orada Mahoni. Dikkatlice bakarsan görürsün. :)

ben anlamadım o ses yükseldi ama düsmüs gibi yalan dünya totalde düstü 2 reyting artmıs listeye göre

ben anlamadım o ses yükseldi ama düsmüs gibi yalan dünya totalde düstü 2 reyting artmıs listeye göre
Bu geçen haftanın listesi. Bu hafta bi Pazartesi reytingleri yayınlandı. Bu kadar dizi nereden gelsin?

Başlıkta görüldüğü üzere 21-27 ocak haftası. :D