Ben düşündüm ki, dizi ve ya programlar ne olursa olsun listede olsun. Yani en azından 1 dizi, iki listede olmalı. Ya düşenler, ya da yükselenler listesinde. Bence kalsın.![]()
Tabi o senin fikrin.
Ben düşündüm ki, dizi ve ya programlar ne olursa olsun listede olsun. Yani en azından 1 dizi, iki listede olmalı. Ya düşenler, ya da yükselenler listesinde. Bence kalsın.![]()
Gereksiz olmaları az yükselmeleri. Ama reyting az da olsa, share olarak yükseliyorlar. 0.02 reyting kaç bin kişi demek. Az değil yani.Tabi o senin fikrin.0.50yi tabiki de örnek olarak dedim. Ama gerçekten bir haftanın yükselenleri-düşenleri listesi olması için gereksizleri ortadan kaldırmalısın bence.
Yine de son karar senin.
![]()
Bence de kalsın, günlük olarak reyting konusunda yazıyorsun, burada sana ekstra bir zorluk çıkarmaz zaten, her yapımı da değerlendirmiş oluruz.![]()
Güzel olmuş :U
Devamını bekleriz![]()
Çok Teşekkürler. Sağolun.Güzel olmuş, eline saglik revan
[TABLE="class: cms_table, width: 480"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]+2.23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
nasi oluo kardes star yapimlari yükselmisti dila yükseldi 2 reyting yst maç nedeniyle düstü onun disinda tablo baya farklı kayip sehir düstü nerde bunlar
Bu geçen haftanın listesi. Bu hafta bi Pazartesi reytingleri yayınlandı. Bu kadar dizi nereden gelsin?ben anlamadım o ses yükseldi ama düsmüs gibi yalan dünya totalde düstü 2 reyting artmıs listeye göre
Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.![]()