birazda şarkılardan kendini kurtarıp sohbete dalsan seni kimse tutamazeskiden ne güzel konular açardın, şimdi her taraf şarkılı türkülü konular oldu ortalığı fok götürüyor))
birazda şarkılardan kendini kurtarıp sohbete dalsan seni kimse tutamazeskiden ne güzel konular açardın, şimdi her taraf şarkılı türkülü konular oldu ortalığı fok götürüyor))
o konuları demiyorum onlarda zaten süpersin ..En Favori Şarkı yarışması benim sorumluluğumda dolayısıyla onu yürütmeliyim zaten finale kadar. Diğer unsur klip konuları ki müzikle ilgili biri olarak ve artı editörlük görevlerimden biri olarak bu bölümün canlı kalması da önemli. Reyting haberleri ya da televizyon haberleri daha sık açıyorum görmüş olman lazım.
Anketleri diyorsun sanırım açarız onları da her yere yetişmek zor oluyor. Sürekli vakit bulup giremiyorum zaten. Mobilden de yetişemiyorum çok. Yarından itibaren Pazartesi gününe kadar evimdeyim o zaman yetişirim size.o konuları demiyorum onlarda zaten süpersin ..
hanı şu eskiden açtığın ilginç konular vardıhanı bbir taşla iki kuş vuran başlıklar vardı yoruma müsait konuların vardı onlara noldu
tamam anket konularını bekliyoruz ama her ihtimale karşı konu başlığına +18 yap özgürce yorumlaşırken ceza yemeyelimAnketleri diyorsun sanırım açarız onları da her yere yetişmek zor oluyor. Sürekli vakit bulup giremiyorum zaten. Mobilden de yetişemiyorum çok. Yarından itibaren Pazartesi gününe kadar evimdeyim o zaman yetişirim size.
+18 başlık çok etkili olmuyor sen yine RTÜK engeline takılırsın dikkatli ol.tamam anket konularını bekliyoruz ama her ihtimale karşı konu başlığına +18 yap özgürce yorumlaşırken ceza yemeyelim
+80 falan yokmudur+18 başlık çok etkili olmuyor sen yine RTÜK engeline takılırsın dikkatli ol.
Bu forumda +100 bile koysan kâr etmez. Sen şifreli konuşuyorsun sıkıntı olmaz senin için ''fok'' gibi.+80 falan yokmudurherşeyin serbest olduğu bir yer
Mesaj yazmak için yarışacakmıyım banane kim birinci olursa olsun.@sürgünüm geçecek melunu, merak etme)
ilk 5 in içinde yer alman lazım bide kızların çenesiyle başedemezsiniz derler biz çenede kızları ikiye katlıyoruz9.sıra süperr üye olduğum süreçten beridir ilk 10 kalıyorum genelde
hahaha şöyle bakabiliriz olaya bence erkekler yazma konusunda daha ustalar kadınlar daha çok konuşmada ustalar örneğin sesli konuşsak 2 kelime söyleme fırsatı vermem sana nefes almadan konuşma özelliğim var 2 saat falan hahahailk 5 in içinde yer alman lazım bide kızların çenesiyle başedemezsiniz derler biz çenede kızları ikiye katlıyoruz) helal olsun bize
@Çiğdem- şoparının 3.5 katı yazmışım bir an kendimi çok konuşmuş hissettimilk 5 in içinde yer alman lazım bide kızların çenesiyle başedemezsiniz derler biz çenede kızları ikiye katlıyoruz) helal olsun bize
hahaha şöyle bakabiliriz olaya bence erkekler yazma konusunda daha ustalar kadınlar daha çok konuşmada ustalar örneğin sesli konuşsak 2 kelime söyleme fırsatı vermem sana nefes almadan konuşma özelliğim var 2 saat falan hahaha
ama @Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor@Çiğdem- şoparının 3.5 katı yazmışım bir an kendimi çok konuşmuş hissettim
ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor)
ya da reyting yerine konu komşu dedikodusu yapsak diyorum benim 10 mislimi yazarsınburda konular hemcinslerinize ters geliyoroysa şöyle konular olsa: ayoll yan komşunun kızı cillop gibi oğlana asılıyormuş felan filan
ama Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?