21-27 Nisan 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor:F
:))

ya da reyting yerine konu komşu dedikodusu yapsak diyorum benim 10 mislimi yazarsın:) burda konular hemcinslerinize ters geliyor:) oysa şöyle konular olsa: ayoll yan komşunun kızı cillop gibi oğlana asılıyormuş felan filan :)

ama @Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor :))
öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim :kiki::kiki:

öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim :kiki::kiki:
biz gidince muhabbet biter:) hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok :))

iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam:(
gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun :))

biz gidince muhabbet biter:) hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok :))

gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun :))
iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam:(
her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂

sınav yarın 4 te şimdi çalışsam o saate ka unuturum şopar:F

her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂
emrenin aklına felix giriyor gül ağa giriyor benim uğraşmam gerekmiyor zaten emrenin aklında kırk tilki kuyruklarını birbirine değdirmeden sevişiyorlar :))

Sümbül ne yapmış öyle :D
her zamanki gibi çene şampiyonu olmuş :)