felix aşkına asılıyor küreklere )ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor
felix aşkına asılıyor küreklere )ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor
ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor
öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim)
ya da reyting yerine konu komşu dedikodusu yapsak diyorum benim 10 mislimi yazarsın burda konular hemcinslerinize ters geliyor oysa şöyle konular olsa: ayoll yan komşunun kızı cillop gibi oğlana asılıyormuş felan filan
ama @Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor )
iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcamöfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim
biz gidince muhabbet biter hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok )öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim
gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun )iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam
biz gidince muhabbet biter hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok )
gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun )
her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam
sınav yarın 4 te şimdi çalışsam o saate ka unuturum şoparbiz gidince muhabbet biter hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok )
gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun )
süpersinFena değilim
benim gibi yap otobüste çalışırım sınavlara zaten yolculuk 40 dakika sürse yeterli oluyor benim için )sınav yarın 4 te şimdi çalışsam o saate ka unuturum şopar
Sümbül ne yapmış öylesüpersin
foruma toplam 2 saat giriyorsun ona rağmen bence çok iyi ..
benim gibi yap otobüste çalışırım sınavlara zaten yolculuk 40 dakika sürse yeterli oluyor benim için )
emrenin aklına felix giriyor gül ağa giriyor benim uğraşmam gerekmiyor zaten emrenin aklında kırk tilki kuyruklarını birbirine değdirmeden sevişiyorlar )her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂
her zamanki gibi çene şampiyonu olmuşSümbül ne yapmış öyle
ben yurtta kalıyom yurt-sınıf arası 3 dksüpersin
foruma toplam 2 saat giriyorsun ona rağmen bence çok iyi ..
benim gibi yap otobüste çalışırım sınavlara zaten yolculuk 40 dakika sürse yeterli oluyor benim için )
Geç şunu artıkemrenin aklına felix giriyor gül ağa giriyor benim uğraşmam gerekmiyor zaten emrenin aklında kırk tilki kuyruklarını birbirine değdirmeden sevişiyorlar )
her zamanki gibi çene şampiyonu olmuş
ne güze lişte aga@takas hacı sayende 1,5 senedir girmediğim listeye senin için girdim .(Sorgu haftası )