21-27 Nisan 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

birazda şarkılardan kendini kurtarıp sohbete dalsan seni kimse tutamaz:) eskiden ne güzel konular açardın, şimdi her taraf şarkılı türkülü konular oldu ortalığı fok götürüyor :)))
:D En Favori Şarkı yarışması benim sorumluluğumda dolayısıyla onu yürütmeliyim zaten finale kadar. Diğer unsur klip konuları ki müzikle ilgili biri olarak ve artı editörlük görevlerimden biri olarak bu bölümün canlı kalması da önemli. Reyting haberleri ya da televizyon haberleri daha sık açıyorum görmüş olman lazım. :)

:D En Favori Şarkı yarışması benim sorumluluğumda dolayısıyla onu yürütmeliyim zaten finale kadar. Diğer unsur klip konuları ki müzikle ilgili biri olarak ve artı editörlük görevlerimden biri olarak bu bölümün canlı kalması da önemli. Reyting haberleri ya da televizyon haberleri daha sık açıyorum görmüş olman lazım. :)
o konuları demiyorum onlarda zaten süpersin ..
hanı şu eskiden açtığın ilginç konular vardı :) hanı bbir taşla iki kuş vuran başlıklar vardı yoruma müsait konuların vardı onlara noldu :)

o konuları demiyorum onlarda zaten süpersin ..
hanı şu eskiden açtığın ilginç konular vardı :) hanı bbir taşla iki kuş vuran başlıklar vardı yoruma müsait konuların vardı onlara noldu :)
Anketleri diyorsun sanırım açarız onları da her yere yetişmek zor oluyor. Sürekli vakit bulup giremiyorum zaten. Mobilden de yetişemiyorum çok. Yarından itibaren Pazartesi gününe kadar evimdeyim o zaman yetişirim size. :D

Anketleri diyorsun sanırım açarız onları da her yere yetişmek zor oluyor. Sürekli vakit bulup giremiyorum zaten. Mobilden de yetişemiyorum çok. Yarından itibaren Pazartesi gününe kadar evimdeyim o zaman yetişirim size. :D
tamam anket konularını bekliyoruz ama her ihtimale karşı konu başlığına +18 yap özgürce yorumlaşırken ceza yemeyelim :)

9.sıra süperr üye olduğum süreçten beridir ilk 10 kalıyorum genelde :Z:Z:Z

İlk 5'teyiz iyi. :) Tebrikler @destere sahalara iyi bir dönüş yapmışsın ama artık şu melundan zirveyi almanı bekliyoruz senden. :)

ilk 5 in içinde yer alman lazım bide kızların çenesiyle başedemezsiniz derler biz çenede kızları ikiye katlıyoruz :)) helal olsun bize :)
hahaha şöyle bakabiliriz olaya bence erkekler yazma konusunda daha ustalar kadınlar daha çok konuşmada ustalar örneğin sesli konuşsak 2 kelime söyleme fırsatı vermem sana nefes almadan konuşma özelliğim var 2 saat falan hahaha :F

Böyle gayet iyi çünkü mesaj sayısı benim için önemli değil. :)

hahaha şöyle bakabiliriz olaya bence erkekler yazma konusunda daha ustalar kadınlar daha çok konuşmada ustalar örneğin sesli konuşsak 2 kelime söyleme fırsatı vermem sana nefes almadan konuşma özelliğim var 2 saat falan hahaha :F
:))

ya da reyting yerine konu komşu dedikodusu yapsak diyorum benim 10 mislimi yazarsın:) burda konular hemcinslerinize ters geliyor:) oysa şöyle konular olsa: ayoll yan komşunun kızı cillop gibi oğlana asılıyormuş felan filan :)

@Çiğdem- şoparının 3.5 katı yazmışım bir an kendimi çok konuşmuş hissettim:(
ama @Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor :))

:))

ya da reyting yerine konu komşu dedikodusu yapsak diyorum benim 10 mislimi yazarsın:) burda konular hemcinslerinize ters geliyor:) oysa şöyle konular olsa: ayoll yan komşunun kızı cillop gibi oğlana asılıyormuş felan filan :)

ama Çiğdem- sosyal yazıcı , öyle her akşam her akşam yazı yazamıyor! haftada bir, o da samimi dostlar arkadaşlarla biraraya gelince yazabiliyor :))
ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor:F