21-27 Nisan 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,300
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

tebrik et de bir çözüm de bul ozan ile 287 bu mesajı da sayarsak 286 mesaj fark kalıyor adam komple temizlik yapmak için bahane arıyordur şimdi :(
zaten temizliği sessiz yapıyorlar akşam konuyu 5 sayfaya getiriyoruz :) sabah kalkıyoruz tek sayfaya inmiş :)

o gün @sürgünüm le 4 sayfa doldurduk, diğer gün baktık budamışlar mesajları :) o sakıncalı bu sakıncalı kala kala üç mesaj kalmıştı :)

yani bizim mesajları kırpmasınlar senin mesajları doğrasınlar bence hakediyorsun :))

Seninle birlikte mesaj saysında artışa geçmişiz,Sümbül Ağa'ya da tebriklerimi ilet.:)
sümbül ağaya tebriklerini ilettim :))

zaten temizliği sessiz yapıyorlar akşam konuyu 5 sayfaya getiriyoruz :) sabah kalkıyoruz tek sayfaya inmiş :)

o gün @sürgünüm le 4 sayfa doldurduk, diğer gün baktık budamışlar mesajları :) o sakıncalı bu sakıncalı kala kala üç mesaj kalmıştı :)

yani bizim mesajları kırpmasınlar senin mesajları doğrasınlar bence hakediyorsun :))

[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] nın kucağına düşün sürgünüm ile birlikte emi .ss

Mesajı yazmak için o kadar emek veriyorum ki,gece yatağa yattığımda düşünmekten kafam ağrıyor,çok masaj yazmakta zor zanaat.:)

Yazdığım 271 mesajla 17. sıradayım. En azından 250 mesajı geçebilmişim. Zamanla daha iyisi olur. :)

İlk 10 içindeyim ama performans düşük bilgisayar olmayınca böyle. :D

Bir şey yapmamış boş boş konuşmuş öyle. :D
Bu şoparın yüzünden bizim mesajlar gitmese iyi. :(

sağol her zamanki ben işte :F deniz şoparı bak bni sinir etme kapasitemin 10 da 1 ini sevdaluk u kötülemek için kullansam dizi yok olur gider :F
Şu forum tarihinde sadece 2 defa 1. olabildim haftalık mesajda. :T

İlk 10 içindeyim ama performans düşük bilgisayar olmayınca böyle. :D

Bir şey yapmamış boş boş konuşmuş öyle. :D
birazda şarkılardan kendini kurtarıp sohbete dalsan seni kimse tutamaz:) eskiden ne güzel konular açardın, şimdi her taraf şarkılı türkülü konular oldu ortalığı fok götürüyor :)))