Zaten evli değildik ki ne boşanması
Hhaha Aaa bu @Forumdash 7 kocalı hürmüzü geçti ayoll ne ettiği belli değilBen onu istemiyorum,isteyen alsın tepe tepe kullansın
Zaten evli değildik ki ne boşanması
Hhaha Aaa bu @Forumdash 7 kocalı hürmüzü geçti ayoll ne ettiği belli değilBen onu istemiyorum,isteyen alsın tepe tepe kullansın
bi de bana fingirdek der
Amaaan ne yaparsa yapsın uğraşamam ben onla
Amaaan ne yaparsa yapsın uğraşamam ben onla
Hhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibibi de bana fingirdek der
Bir şey yapamaz o yaHhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibi
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar,anca benim sigaramı yakarHhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibi
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar,anca benim sigaramı yakar
Aaa @serhatt ile yakışmıyordular zaten efsane çift siz daha yakışıyorsunuz @eskici @ForumdashBir şey yapamaz o ya
Ben daha iyilerine,daha parlaklarına layığım
İnsan olsun yeter@eskici
Aaa bu serhta dikkat et aynı anda 4-5 kişiye sarkıntılık ediyorSen beni boşver ben sana Kıvanç'ı ayarlıyım
Ben ona Kıvanç'ı ayarlıyım başkasına bakmazAaa bu serhta dikkat et aynı anda 4-5 kişiye sarkıntılık ediyor
Bak gelir gelmez sana başlamışBen ona Kıvanç'ı ayarlıyım başkasına bakmaz
Nasıl olacak oSen beni boşver ben sana Kıvanç'ı ayarlıyım
Hhaha Aaa utanmada yok ayoll @Forumdash @eskici çiftler mesala ikisinide ele geçirmeye çalısıyorsunTövbeler olsun kuru iftira @eskici
Şansımı deniyorum kimi kaparsam kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?