Onun kadar itici biri daha yoktur ya neyini seviyorsunBak bu olmadı işte Turabi kral adamdır nasıl sevmezsin![]()
Onun kadar itici biri daha yoktur ya neyini seviyorsunBak bu olmadı işte Turabi kral adamdır nasıl sevmezsin![]()
@eskici de Aliço gibi çöplüklerde yaşıyor oyüzden yoktuİsminden ötürü öyle diyon zaar![]()
Önceden ben de senin gibi düşünüyordum ama bu sene sevdimOnun kadar itici biri daha yoktur ya neyini seviyorsun![]()
Bence kendine sevecek başka parlaklar bulÖnceden ben de senin gibi düşünüyordum ama bu sene sevdim![]()
Uydur bakalım uydur
Parlaklarla işim olmaz ayollBence kendine sevecek başka parlaklar bul![]()
Neden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun![]()
Bu geçen hafta ama bu haftada iyiyim durgun halimle. Eskici'ye cevabımı okursun@Dosi'ye bak be, yine zirvelerde.![]()
aa niye canım,onlar bizim kıymetlimiz,efendimizParlaklarla işim olmaz ayoll![]()
![]()
Akşama foruma gel boşayacam @eskici
Sus daha büyük sorunlarımız var şuan konuyu dağitmaBen @Forumdash a mı kaldım be![]()
Ne sorunumuz var ayol
Hoşbuldum tebrik ederim her zamanki gibi iyisin bu konudaHoşgeldin hoşgeldinde bak bakalım bulunduğun konunun zirvesinde kim varTebrik et beni
Hatırlıyormusun Ocak ayında biz senle bir anlaşma yapmıştık, sen mesajlarla bende konularla forumu canlandıracaktık. Ogün bugün ben hep çoştum
son haftalarda da zirveyi bırakmadım ama geçen hafta @serhatt yeter gayri gençlere yol aç dedi ve @Aserat a dosi haftaya zirvede olmak istiyorum dedi. Hay hay dedim ve klip konusu hariç herşeyden elimi çektim ama yinede 3. olmuşum yeni haftada
Bu geçen hafta ama bu haftada iyiyim durgun halimle. Eskici'ye cevabımı okursun![]()
Parlakçılık tarzım değilaa niye canım,onlar bizim kıymetlimiz,efendimiz![]()
ifşaların döküldü ortaya Faruk bey
Seni de görmek isteriz parlak mısın değil misin bi bakalımParlakçılık tarzım değil
ifşaların döküldü ortaya Faruk bey![]()
![]()
Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetiyorlar beniSeni de görmek isteriz parlak mısın değil misin bi bakalım![]()
İfşa dökülecek bişey yok @Çiğdem- bacım anlatmiştir. Hem bi yere kaybolma bu gece kesin boşanacazParlakçılık tarzım değil
ifşaların döküldü ortaya Faruk bey![]()
![]()
Görüyormusun hemen sana fingirdemiş fingirdek serhattSeni de görmek isteriz parlak mısın değil misin bi bakalım![]()
Ne ara evlendik de boşanıyoruz Faruk beyİfşa dökülecek bişey yok @Çiğdem- bacım anlatmiştir. Hem bi yere kaybolma bu gece kesin boşanacaz
Görüyormusun hemen sana fingirdemiş fingirdek serhatt@eskici
Tabi ki evlenmedik. Ben namuslu, edepli,görgülü biri oldugum için sadece isim koymuştuk. Şimdi nokta koyma zamanıNe ara evlendik de boşanıyoruz Faruk bey![]()
Kötü bi niyetim yok ayol,senin için fesatİfşa dökülecek bişey yok @Çiğdem- bacım anlatmiştir. Hem bi yere kaybolma bu gece kesin boşanacaz
Görüyormusun hemen sana fingirdemiş fingirdek serhatt@eskici
Oooo en sevdiğimKıvanç Tatlıtuğ'a benzetiyorlar beni![]()
ikinizi de saldım zatenKötü bi niyetim yok ayol,senin için fesat![]()