Benim bıçakla ne işim olur ayollForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen![]()
![]()
![]()
Benim bıçakla ne işim olur ayollForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen![]()
![]()
![]()
Nisanda habersiz gitti bu seferBen hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordun
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştık![]()
Hhaha ayoll demeni özlemişim ayollBenim bıçakla ne işim olur ayoll![]()
![]()
Bak ayıp etmiş bu seferNisanda habersiz gitti bu seferHaziranın 15 gibi haber verir giderdi
![]()
Ben çekinmem bilirsin normalde bu kelimeyi pek kullanmam ama seni görünce söyleyesim geliyor
Bak böyle deyince cevapsız kaldım sen izlemeye devam et en iyisi bütün izlediğim şeyleri bıraktım o yüzden başka bir şey tavsiye edemeyeceğim sanane izlememi tavsiye edersin![]()
Aaa kullan ayoll bizim yanımızda çekinmene gerek yok ayollBak ayıp etmiş bu sefer
Ben çekinmem bilirsin normalde bu kelimeyi pek kullanmam ama seni görünce söyleyesim geliyor![]()
![]()
Ben çekinmem zaten rahatım kullanırım ayoll
Avatarını da değiştirsen tadından yenmezsinBak böyle deyince cevapsız kaldım sen izlemeye devam et en iyisi bütün izlediğim şeyleri bıraktım o yüzden başka bir şey tavsiye edemeyeceğim sanazaten dizinin bir dövüş sahnesini gördüm internette güzel yapmışlar
![]()
dimi ya,biz o yolun yolcusuyuz zaten
Neden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun
Neden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun![]()
O Avatardan sonra senin performansın düşmüştü hemen başka bul @eskici şu mesala
Sevmiyorum,nefret ediyorumNeden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun![]()
Niye adama daha iyi avatarlar bulmuyorsun
İsminden ötürü öyle diyon zaar
Şu adamı unut artık ya
Bak bu olmadı işte Turabi kral adamdır nasıl sevmezsinSevmiyorum,nefret ediyorum![]()