Zaten evli değildik ki ne boşanması![]()
![]()
Hhaha Aaa bu @Forumdash 7 kocalı hürmüzü geçti ayoll ne ettiği belli değilBen onu istemiyorum,isteyen alsın tepe tepe kullansın![]()
Zaten evli değildik ki ne boşanması![]()
![]()
Hhaha Aaa bu @Forumdash 7 kocalı hürmüzü geçti ayoll ne ettiği belli değilBen onu istemiyorum,isteyen alsın tepe tepe kullansın![]()
bi de bana fingirdek der
Amaaan ne yaparsa yapsın uğraşamam ben onla
Amaaan ne yaparsa yapsın uğraşamam ben onla![]()
![]()
Hhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibibi de bana fingirdek der![]()
Bir şey yapamaz o yaHhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibi![]()
![]()
![]()
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar,anca benim sigaramı yakarHhahah Aaa benim anladığım sizi birbirine kırdırıcak mahallenin şeyi gibi![]()
![]()
![]()
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar,anca benim sigaramı yakar![]()
Aaa @serhatt ile yakışmıyordular zaten efsane çift siz daha yakışıyorsunuz @eskici @ForumdashBir şey yapamaz o ya![]()
![]()
Ben daha iyilerine,daha parlaklarına layığım
İnsan olsun yeter@eskici
Aaa bu serhta dikkat et aynı anda 4-5 kişiye sarkıntılık ediyorSen beni boşver ben sana Kıvanç'ı ayarlıyım![]()
Ben ona Kıvanç'ı ayarlıyım başkasına bakmazAaa bu serhta dikkat et aynı anda 4-5 kişiye sarkıntılık ediyor![]()
![]()
![]()
Bak gelir gelmez sana başlamışBen ona Kıvanç'ı ayarlıyım başkasına bakmaz![]()
![]()
Nasıl olacak oSen beni boşver ben sana Kıvanç'ı ayarlıyım![]()
Hhaha Aaa utanmada yok ayoll @Forumdash @eskici çiftler mesala ikisinide ele geçirmeye çalısıyorsunTövbeler olsun kuru iftira @eskici
Şansımı deniyorum kimi kaparsam kar