Koyalım bakalım zaten aldatıp duruyorsunTabi ki evlenmedik. Ben namuslu, edepli,görgülü biri oldugum için sadece isim koymuştuk. Şimdi nokta koyma zamanı![]()
Koyalım bakalım zaten aldatıp duruyorsunTabi ki evlenmedik. Ben namuslu, edepli,görgülü biri oldugum için sadece isim koymuştuk. Şimdi nokta koyma zamanı![]()
aradan çekilmene sevindimikinizi de saldım zatenNe haliniz varsa görün, yiyin birbirinizi
![]()
Sen kimlerle neler yaptın şahidinin olmaması seni aklmazKoyalım bakalım zaten aldatıp duruyorsun![]()
Daha az önce ne diyordun, şimdi ne diyonaradan çekilmene sevindim![]()
Arkadaşlığımızın arasından çekilmene sevindim dedim,ne dedimSen kimlerle neler yaptın şahidinin olmaması seni aklmazElbet çıkar foyan ortaya
Daha az önce ne diyordun, şimdi ne diyon![]()
Ben öyle şeyler yapmam Faruk bey kendi halimde takıldım işte ne yapacamSen kimlerle neler yaptın şahidinin olmaması seni aklmazElbet çıkar foyan ortaya
Daha az önce ne diyordun, şimdi ne diyon![]()
Hep öyledirBen öyle şeyler yapmam Faruk bey kendi halimde takıldım işte ne yapacam![]()
Konu açmada Tek genç @serhatt onu anlarızda, @Aserat a ne oluyor?Hoşbuldum tebrik ederim her zamanki gibi iyisin bu konudasen yeterince çalıştın zaten forumu canlandırmak için artık gençlerin önünü açabilirsin tabi doğru demişler
![]()
Ben 4 ayda doydumAaa gözü doymuyor ayolBenim yükselişimi çekemez
![]()
aa herkes senin gibi kaliteli olamaz canımBen 4 ayda doydum
Survivor ile ilgili konu açacamGeçen seneki kıvamıma döndüm
![]()
Okadarını biliyoruz, boşuna senelerdir var, genç değil diyoruz. Tecrübelisin canımSiz yokken ben vardım.![]()
YesSurvivor'u hala izliyor musun ya![]()
Ne konusu etiketle bakayımYes
Konu açtım şimdi. Gel bak![]()
aman benden 4 ay önce üye olmuşsun be senin havan kimeSiz yokken ben vardım havanız kime.![]()
Ne sorunumuz var ayol![]()
İfşa dökülecek bişey yok @Çiğdem- bacım anlatmiştir. Hem bi yere kaybolma bu gece kesin boşanacaz
Görüyormusun hemen sana fingirdemiş fingirdek serhatt@eskici
Ohaa @serhatt ile @Forumdash anlaşmış sizi boşayacaklar @eskici boşanma ayollNe ara evlendik de boşanıyoruz Faruk bey![]()
Zaten evli değildik ki ne boşanması
Ben onu istemiyorum,isteyen alsın tepe tepe kullansın