Ayy namus bekçisi mi sandın sen kendini,sahtekar şey
Hhahah Aaa sen gittiğinde senide koruyacamAyy namus bekçisi mi sandın sen kendini,sahtekar şey
Kaybolmam gerekti kayboldum geldim kendi çöplüğüme çekildim yani öyle söyleyim
AMan eksik olsun senin koruman beHhahah Aaa sen gittiğinde senide koruyacam
Gördüğüme sevindim seniKaybolmam gerekti kayboldum geldim kendi çöplüğüme çekildim yani öyle söyleyim
Kendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurmaGördüğüme sevindim seni
@serhatt @Forumdash Yokluğunda çok memnundular ama @gözlemci ile ben gözümüz yoldaydı
Forumdashın eski yavuklusu işte şimdi yandınKendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurma
Eski işte eskide kalmışForumdashın eski yavuklusu işte şimdi yandın
Bıçaklasın senide görEski işte eskide kalmış
Ayrıca bizde ayrıldık zaten
Ben de sizleri gördüğüme sevindimGördüğüme sevindim seni
@serhatt @Forumdash Yokluğunda çok memnundular ama @gözlemci ile ben gözümüz yoldaydı
Senle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksaKendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurma
Kenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır daSenle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Hhaha Aaa burda olmasanızda fark etmez biz yine sizi konuşmaya devam ediyoruzBen de sizleri gördüğüme sevindim@gözlemci kankam da kulaklarımı güzel bir şekilde çınlatmış gördüm onu da
Kenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır da
Forumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan senSenle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Ben hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordunKenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır da
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştıkHhaha Aaa burda olmasanızda fark etmez biz yine sizi konuşmaya devam ediyoruz
desterede gitti seninle birlikteŞuraya bak bir
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Oruçlu oruçlu küfür ettirme kendine defol git şurdanForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen
hala izliyorumBen hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordun
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?