Ayy namus bekçisi mi sandın sen kendini,sahtekar şey
Hhahah Aaa sen gittiğinde senide koruyacamAyy namus bekçisi mi sandın sen kendini,sahtekar şey![]()
Kaybolmam gerekti kayboldum geldim kendi çöplüğüme çekildim yani öyle söyleyim
AMan eksik olsun senin koruman beHhahah Aaa sen gittiğinde senide koruyacam![]()
![]()
![]()
Gördüğüme sevindim seniKaybolmam gerekti kayboldum geldim kendi çöplüğüme çekildim yani öyle söyleyim![]()
Kendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurmaGördüğüme sevindim seni![]()
@serhatt @Forumdash Yokluğunda çok memnundular ama @gözlemci ile ben gözümüz yoldaydı![]()
![]()
![]()
Forumdashın eski yavuklusu işte şimdi yandınKendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurma![]()
Eski işte eskide kalmışForumdashın eski yavuklusu işte şimdi yandın![]()
![]()
![]()
Bıçaklasın senide görEski işte eskide kalmış
Ayrıca bizde ayrıldık zaten![]()
Ben de sizleri gördüğüme sevindimGördüğüme sevindim seni![]()
@serhatt @Forumdash Yokluğunda çok memnundular ama @gözlemci ile ben gözümüz yoldaydı![]()
![]()
![]()
Senle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksaKendisini tanımadığım için bi memnun olma durumu yoktu,uydurma![]()
Kenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır daSenle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksa![]()
Hhaha Aaa burda olmasanızda fark etmez biz yine sizi konuşmaya devam ediyoruzBen de sizleri gördüğüme sevindim@gözlemci kankam da kulaklarımı güzel bir şekilde çınlatmış gördüm onu da
![]()
![]()
Kenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır da![]()
Forumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan senSenle Kenan muhabbeti yapmıştık galiba Kenan'a bayılıyordun sen yanlış mı hatırlıyorum yoksa![]()
Ben hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordunKenan'a bayıldığım doğru da seninle yaptığımızı hatırlamıyorum,biraz balık hafızalıyımdır da![]()
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştıkHhaha Aaa burda olmasanızda fark etmez biz yine sizi konuşmaya devam ediyoruz![]()
![]()
desterede gitti seninle birlikteŞuraya bak bir
![]()
![]()
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Oruçlu oruçlu küfür ettirme kendine defol git şurdanForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen![]()
![]()
![]()
hala izliyorumBen hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordun
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştık![]()