2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler @Royal Highness uzun zamandır alacağını ön görüyordum bu zamana kısmetmiş demek ki
Çok teşekkür ediyorum değerli forum arkadaşım @RüzgarGülü

Mart 2023'te başladığım ve kısa bir molanın ardından Şubat 2024'ten beri kesintisiz devam ettiğim forum yolculuğumun 9.ayında, siz değerli üyelerin oylarıyla "Ayın Üyesi" seçilmek çok mutluluk verici

Konu açmalara da devam edersin umarım yeniden
Konu açma mevzusu biraz karışık
Yönetimin takdirine kalmış bir durum

Reactions: RüzgarGülü
Konu sen gelmeden coşmuştu zaten. Ön elemede sus pus takıldığında da aynısı olmuştu

Reactions: Royal_Highness
Vay vay vay demek öyle
O yüzden mi @Yakamoz-Asi ile bana gaz verip duruyorsun

Sana zaten ön eleme konusundaki bir lafından dolayı kırgınım, hiç açma o mevzuyu şimdi
Yine @Yakamoz-Asi ’nın günahını aldın. Adam yokken mevzuyu açtın kendine oy verdi vs vs deyip. Nasıl sana gaz vermiş olsun

Ben ön elemede beklerim mesajları. Kazandıktan sonra çok önemi kalmıyor

Bu lafımdan dolayı mı?
Çok çok doğru demişim.
Şu adaylara bak, sadece bir mesajları var.
Nerde @Bully nerde @Yakamoz-Asi

Reactions: Yakamoz-Asi
Yine @Yakamoz-Asi ’nın günahını aldın. Adam yokken mevzuyu açtın kendine oy verdi vs vs deyip. Nasıl sana gaz vermiş olsun

Ben ön elemede beklerim mesajları. Kazandıktan sonra çok önemi kalmıyor
Evet @Yakamoz-Asi'nin günahını almışım valla ve çok üzüldüm

Sohbet edecek olay yoktu ki, @Angelica ile ben ne yazacaktık?
Neyse o konunun devri geçti

Bu lafımdan dolayı mı?
Çok çok doğru demişim.
Yok ya o mesajında ne var
Şu cümleni diyorum
Demek ki oylamayı @Angelica veya ben kazanınca etiket yanlış kişilere gitmiş olacak 🙄
Sizin zamanınızda doğru kişilere gitmiş etiket onu anladık

@Angelica bahanesi olarak aşık olduğundan dolayı dedi

ön eleme, final ve kazanan konularında verdikleri katkı tartışılmaz ve bu kadar katkıdan sonrası kazanamamış olsalardı evet o düşüncede olurdum

Ben ortaya boş boş yazınca veya goygoy yapmaya kalkınca biraz göze batıyorum
Çünkü daha yeniyim ve haklı olarak insanlar benimle samimi olmadıkları için goygoy yapmam yanlış anlaşılıyor
Dolayısıyla benden bahsedilmediği sürece konulara, sohbetlere çok dalmamaya çalışıyorum
Zaman geçtikçe ve burada olmaya devam ettikçe bu durumun değişececeğini düşünüyorum

Olsun konu açma iznin de geri gelir ya. Yorum yaparak konu hakkında biraz daha değişik bilgiler ekledin mi kopya konu olmaktan çıkar çok zor değil

Bazen kendine eski bazen yeni diyorsun

Benim sohbetlerimin %80’i Bully ve Yakamoz ile. Buna rağmen bir sürü mesaj oluyor. Yani demek istediğim illa 10-20 isimle samimiyet kurmaya gerek yok. Bir kaç kişi bile mesaj sayının yüksek olmasına sebep oluyor.

Arşiv bulma konusunda iyisin diye soruyorum, ne zaman eskiyim dedim?

Diğer dediklerine katılıyorum, dikkate alacağım

Reactions: Dosi
Öyle davranmana gerek yok ki burası forum herhesle samimi yada düşman olmanı gereken durum yok fikrini belirtebilirsin kurallar gereği

Sohbet meselesi işin eğlence kısmı tabiki

Arşiv bulma konusunda iyisin diye soruyorum, ne zaman eskiyim dedim?

Diğer dediklerine katılıyorum, dikkate alacağım
Üyelik tarihini baz alıp çoktandır buralardayım diye yazdığında bende haliyle üye olduktan 1 sene sonra dolanmaya başladığını yazmıştım ve sen bizim için daha yeni üyesin demiştim

Öyle davranmana gerek yok ki burası forum herhesle samimi yada düşman olmanı gereken durum yok fikrini belirtebilirsin kurallar gereği

Sohbet meselesi işin eğlence kısmı tabiki
Katılıyorum

Üyelik tarihini baz alıp çoktandır buralardayım diye yazdığında bende haliyle üye olduktan 1 sene sonra dolanmaya başladığını yazmıştım ve sen bizim için daha yeni üyesin demiştim
Evet hatırladım, ben de sana hak vermiştim

Forumun en dikkatli kişisi olarak senden bir şey kaçmayacağını biliyorum

Arşivi hatırlatman çok iyi oluyor ama

Neyse bu akşamlık noktayı koyalım

İyi geceler diliyorum

Reactions: Dosi
Ben daha neler neleri fark ediyorumda işte safa yatıyoruz çoğu kez

İyi geceler

Bu 2 oldu.
üçüncüde tapınakcılara devredeceğim seni.

Sonucu bildiğim için alınacak bir şey yok ayrıca takmıyorum ben 😂
------

Beni anlayan biri sağol ablam ya😂

Etkinliği @bazinga hafta sonu müsait olup anca o güne etiket takar deyip hafta sonuna denkleştirelim, O da kayıplarda olsun

Eskiden hafta içine denk gelince yine hafta sonuna o kadar hatırlatma ile yapardı

Bazıları çok şanslı olup gününde alanda oldu.