2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Genel konuṣmak istemiyorum ama benim için yaṣadıklarım sebebiyle aynı șey geçerli değil. Neyse, oralara girmek istemiyorum. Eyvallah diyip noktalayalım. :)
------

Gayet iyi anlıyorum seni. Hayatın tadını çıkar boṣver. Hayat ṣuan, konular geçici. :D
Gerçeğinde işler yolunda olmadığı için sanal dünyada gönül eğlendirmece işte. Al sana bir konu daha :F

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Seni Tost ile kurtarmaya çalıṣtım ama iṣ Adana'ya vardı @Bully geçmiṣ olsun. :A
------

Bence de ama ṣansını demelisin. Ben sarıṣın, yeṣil gözlü ve yakıṣıklı olsam pusu kurardım. :A
Böyle bir buluşmada ben hesabımı başkasına ödetmem yani boşa çaba olmuş :A @Bully

Hesabımı demiş ama, Alman usulü yapacaz yani? :A O kendininkini, ben kendiminkini, ben öyle anladım :A
Yani sen “bir kadına ödetmem” demeyeceksen öderiz tabi sorun yok :A
Biz yurt dışından gelenlere ödetmeyi seviyorlar zaten :A @Yakamoz-Asi

Biri benim hesabı ödese gidip en ucuzunu seçiyorum :A benim huyum bu :A
Kendi hesabımı kendim ödemeyi tercih ederim

Senin paran burada geçmez derim ben. 😁
Getirdiğin dövizleri başka yerde harcamanı isterim.

Kendi hesabını kendin ödeyeceğin kesin, onda şüphe yok :A Tercihine saygısızlık etmeyiz :A

Kendi hesabımı da sana kitlemiş gibi olurum yani, öyle de olmaz :A Alman hesabı en iyisi o zaman :A

Onların dövizleri var dövizleri dokunur mu be onlara :A Uzak duracan öyle tiplerden :A

Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu :A yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. :A ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile. :A

@Dosi @Hobbit :D

Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu :A yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. :A ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile. :A

Ha işte bu durum kendini kullandırtmak oluyor abi belli bir dönemden sonra böylelerine tekmeyi basıyorsun veya daha az görüşüyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ha işte bu durum kendini kullandırtmak oluyor abi belli bir dönemden sonra böylelerine tekmeyi basıyorsun veya daha az görüşüyorsun :A

Yani bu durumu bana yapan biri bana tekmeyi kendiliğinden attı ise o zaman bu kiṣi salak mı oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Az kalsın içeceğimi püskürtüyordum :A

Anlamaz onlar ya. Anlar gibi yaparlar ama hayır.
Bunun bide başka bir versiyonu var. Burda 1 sene yoğun tempoda çalışıp Türkiye’ye giderim. Misafirler daha yol yorgunuyken gelir. Aynı akrabalar 2-3 günde bir gelir. Mutfaktan çıkmadığım zamanlar olur. Hepsini geçtim. Yolculuk yapacağız sabaha karşı, gelip geceye kadar oturanlar var :A
Artık gittiğimiz günün bir iki gün sonrasını söylüyorum geliyoruz deyip. Dönerkende çoğu kişiye evi topladık, biz geliriz vedalaşmaya deyip misafir dozunu bir nevi azaltıyoruz.