2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel konuṣmak istemiyorum ama benim için yaṣadıklarım sebebiyle aynı șey geçerli değil. Neyse, oralara girmek istemiyorum. Eyvallah diyip noktalayalım. :)
------

Gayet iyi anlıyorum seni. Hayatın tadını çıkar boṣver. Hayat ṣuan, konular geçici. :D
Gerçeğinde işler yolunda olmadığı için sanal dünyada gönül eğlendirmece işte. Al sana bir konu daha :F

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Seni Tost ile kurtarmaya çalıṣtım ama iṣ Adana'ya vardı @Bully geçmiṣ olsun. :A
------

Bence de ama ṣansını demelisin. Ben sarıṣın, yeṣil gözlü ve yakıṣıklı olsam pusu kurardım. :A
Böyle bir buluşmada ben hesabımı başkasına ödetmem yani boşa çaba olmuş :A @Bully

Hesabımı demiş ama, Alman usulü yapacaz yani? :A O kendininkini, ben kendiminkini, ben öyle anladım :A
Yani sen “bir kadına ödetmem” demeyeceksen öderiz tabi sorun yok :A
Biz yurt dışından gelenlere ödetmeyi seviyorlar zaten :A @Yakamoz-Asi

Biri benim hesabı ödese gidip en ucuzunu seçiyorum :A benim huyum bu :A
Kendi hesabımı kendim ödemeyi tercih ederim

Senin paran burada geçmez derim ben. 😁
Getirdiğin dövizleri başka yerde harcamanı isterim.

Kendi hesabını kendin ödeyeceğin kesin, onda şüphe yok :A Tercihine saygısızlık etmeyiz :A

Kendi hesabımı da sana kitlemiş gibi olurum yani, öyle de olmaz :A Alman hesabı en iyisi o zaman :A

Onların dövizleri var dövizleri dokunur mu be onlara :A Uzak duracan öyle tiplerden :A

Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu :A yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. :A ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile. :A

@Dosi @Hobbit :D

Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu :A yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. :A ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile. :A

Ha işte bu durum kendini kullandırtmak oluyor abi belli bir dönemden sonra böylelerine tekmeyi basıyorsun veya daha az görüşüyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

Az kalsın içeceğimi püskürtüyordum :A

Anlamaz onlar ya. Anlar gibi yaparlar ama hayır.
Bunun bide başka bir versiyonu var. Burda 1 sene yoğun tempoda çalışıp Türkiye’ye giderim. Misafirler daha yol yorgunuyken gelir. Aynı akrabalar 2-3 günde bir gelir. Mutfaktan çıkmadığım zamanlar olur. Hepsini geçtim. Yolculuk yapacağız sabaha karşı, gelip geceye kadar oturanlar var :A
Artık gittiğimiz günün bir iki gün sonrasını söylüyorum geliyoruz deyip. Dönerkende çoğu kişiye evi topladık, biz geliriz vedalaşmaya deyip misafir dozunu bir nevi azaltıyoruz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb