2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Yakamoz-Asi yi girmiş olduğu seçimde oyların büyük çoğunluğunu almasından dolayı kutlarım. 👍✋

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Tebrik ederim @Yakamoz-Asi :Z
Geçen senede ekimi almıştın. Kasımda bu etiket ile dolanmak bir rutin oldu senin için :A
Rekor bir oylama oldu.

@Royal Highness senide tebrik ederim. Kıyasıya bir mücadele oldu. Belki sırada sen varsındır. Yeni bir üye için harika bir başarı.

@Angelica defalarca kazanmış olmana rağmen yine güzel bir mücadele vermiş oldun.

Yine bir ayı daha geride bıraktık. Şarkı etkinliğine denk geldiği için çok yoruldum :A
Daha akşama anketler var. Bana dinlenme yok :A

Pes etmeden tekrar kazanana kadar devam :A

@Yakamoz-Asi tebrik ederim Ömercim nice başarılara :D

Gözün kaldığı için henüz etiketini alamıyor ama zamanı gelince seni çatlata çatlata dolanacak forumda :A
Kız ben zaten çatlağım :X zamanında 5-6 yaşlarında 2.katın balkonundan kafa üstü düşüp kafatasını çatlatmışım ,daha da çatlamaz yani , kısacası sana ve @Yakamoz-Asi a nanik :A:D :F :X

@Yakamoz-Asi dayı çok çok tebrik ederim. İyi motive oldun uzun zaman sonra konu felan açtın asıl bunlar daha önemli. Çok çok tebriks 😉

@Royal Highness iyi oy aldın yine ucundan kaçtı. Bir dahakine umarım :)

@Angelica vadikizı geçmiş olsun. :)
------

Kız ben zaten çatlağım :X zamanında 5-6 yaşlarında 2.katın balkonundan kafa üstü düşüp kafatasını çatlatmışım ,daha da çatlamaz yani , kısacası sana ve @Yakamoz-Asi a nanik :A:D :F :X
Helal kral tescilenmis olduk artık bu bilgiyle eyvallah :D

200 bin mesaj yazmak kolay değil tebrikler :D

Bende kafayı sıyırdım ama 200k olamadım :F

1730741598073.jpeg

Öncelikle beni finale taṣıyan herkese ve sonra özellikle finalde destekleyen o 13 değerli kiṣiye teṣekkür etmek istiyorum. Destekleriniz için kocaman bir teṣekkür ederim. Sağolun :bhr:

Emekleri için süpermodumuz @Dosi 'ye ayrı teṣekkür ediyorum. Oylamayı iyice çoṣturduk emekli eski co-adminimiz @Bully ve değerli yorumlarını yapan herkes ile. Eyvallah. :bhr:

Benimle finalde yarıṣan değerli @Royal Highness ve @Angelica , sizinle yarıṣmak ayrı bir değerliydi, çok tebrik ederim sizleri de. :Z

Rekor bir katılım oldu ama iyi bir sohbet oylaması da oldu. Güldük ve eğlendik. Güzel bir haftasonu oldu. :Z

2023 Ekim ayının Favori Üyesi de ben olmuṣtum. 2024 senesinde yine Ekim'in Favori Üyesi olmak nasip oldu ve benim için birçok yönden anlamlı Kasım ayında 'Ayın Favori Üyesi' ünvanını taṣıyacağım. :bhr:

1730741547981.jpeg

Bu yarıṣmayı emin değilim ama belki de ilk 4. kez kazanan olmuṣ olabilirim. Emin değilim. :D

Ekim ayında birçok yönden çok iyi bir performans sergiledim. Mesaj sayısı hariç uzun bir süre sonra tekrar konu açtım. Tabi bunu değerli forum halkıyla yaptık. Güzel bir aktiflik oldu. Herkese tebrikler. :Z

Evet, balkon konuṣmamın da sonuna geldik. Buradan bana oy vermeyenlere de teṣekkür edeyim. Herkes pek bir renkliydi oyları ile o yüzden size armağanım olsun :Z

Teṣekkür ederim. :bhr:

Ağa babalarından birisi daha beş ay elendi. Doside yıllıkta elendi. Önümüz bundan sonra açık inşallah 🤤🥰

Vay vay vay demek baṣka planların varmıṣ :A

Tebrik ederim @Yakamoz-Asi :Z
Geçen senede ekimi almıştın. Kasımda bu etiket ile dolanmak bir rutin oldu senin için :A
Rekor bir oylama oldu.

@Royal Highness senide tebrik ederim. Kıyasıya bir mücadele oldu. Belki sırada sen varsındır. Yeni bir üye için harika bir başarı.

@Angelica defalarca kazanmış olmana rağmen yine güzel bir mücadele vermiş oldun.

Yine bir ayı daha geride bıraktık. Şarkı etkinliğine denk geldiği için çok yoruldum :A
Daha akşama anketler var. Bana dinlenme yok :A

Değerli oyun için teṣekkür derim saygıdeğer süpermodum :bhr:

Ulaaaa konuyaaa tünedin allem ettin kallem ettin aldın tacı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tebrikler dostum 🤗🤗🤗

Ekim ayında ki çenen sayesinde kazandın valla.. Az durul laaa... Vık vık, git biraz köşede viski iç 🤣😅

Tebrikler tekrardan dostum 🤗 @Yakamoz-Asi

@Royal Highness ve @Angelica tebrik ediyorum 🐣🐣🐣

Eyvallah abi :D 5 ay viski içebilirim artık :A

Iyyyyy dış mihrakların zaferi .ss
Neyse tebriks:XEkli dosyayı görüntüle 130625

Eyvallah iç mihrak :A
Hayırlı olsuun @Yakamoz-Asi kardeşim :D

@Royal Highness ve @Angelica
kardeşlerimi de tebrik ediyorum :D

Teṣekkür ederim eyvallah :Z

tebrik ederim @Yakamoz-Asi harikasın bize rağmen biz derken @Bully de bizin içinde tabiki, diğer şahıs kendisidir :A
nerde kalmıştık hah bize rağmen kazanmayı başarmışsın hakettin şampiyoluğun kutlu olsun darısı başıma diyeyim :D

Teṣekkür ederim tekin bey :A katkıların içinde :A

dün bana gittikçe bozutmuşsun demişsin onu unutmadım birde park yapılmaz cezası kesmişsin olacak iş değil bunları tek tek not ediyorum dosi :A
birde orda @Yakamoz-Asi beni savunmuş ya dostlar kurşunlarken düşmanlar siper olmuş bunuda unutmayacağım @Bully de benim kurşunlanmamı ıslık çalarak izliyormuş bir yakamozun müdahalesiyle kurtulmuşum :A

Eeeeeee sen oy vermezsin ama biz seni düṣmanlara karṣı koruruz :A

@Yakamoz-Asi tebrik ederim abi, Ekim ayına damganı vurdun ve bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettin :Z

@Royal Highness @Angelica final başarınızdan ötürü sizleri de tebrik ederim, yakında siz de kazanırsınız zaten bu etkinliği :D

Emeklerine sağlık :Z @Dosi

Eyvallah Kaan bey oy vermedin ama olsun, güzel sohbet goy goy ettik. :A benimle birlikte terledin :
@Yakamoz-Asi yi girmiş olduğu seçimde oyların büyük çoğunluğunu almasından dolayı kutlarım. 👍✋

Eyvallah teṣekkür ederim :bhr:

Pes etmeden tekrar kazanana kadar devam :A

@Yakamoz-Asi tebrik ederim Ömercim nice başarılara :D

Bende seni tebrik ederim eyvallah :bhr:

Oha çüṣ ciddimisin sen? 😱

@Yakamoz-Asi dayı çok çok tebrik ederim. İyi motive oldun uzun zaman sonra konu felan açtın asıl bunlar daha önemli. Çok çok tebriks 😉

@Royal Highness iyi oy aldın yine ucundan kaçtı. Bir dahakine umarım :)

@Angelica vadikizı geçmiş olsun. :)
------

Helal kral tescilenmis olduk artık bu bilgiyle eyvallah :D

200 bin mesaj yazmak kolay değil tebrikler :D

Bende kafayı sıyırdım ama 200k olamadım :F

Güzel sohbetler ettik eyvallah reyiz seni de tebrik ederim katkılarından :Z

Ekli dosyayı görüntüle 130627

Öncelikle beni finale taṣıyan herkese ve sonra özellikle finalde destekleyen o 13 değerli kiṣiye teṣekkür etmek istiyorum. Destekleriniz için kocaman bir teṣekkür ederim. Sağolun :bhr:

Emekleri için süpermodumuz @Dosi 'ye ayrı teṣekkür ediyorum. Oylamayı iyice çoṣturduk emekli eski co-adminimiz @Bully ve değerli yorumlarını yapan herkes ile. Eyvallah. :bhr:

Benimle finalde yarıṣan değerli @Royal Highness ve @Angelica , sizinle yarıṣmak ayrı bir değerliydi, çok tebrik ederim sizleri de. :Z

Rekor bir katılım oldu ama iyi bir sohbet oylaması da oldu. Güldük ve eğlendik. Güzel bir haftasonu oldu. :Z

2023 Ekim ayının Favori Üyesi de ben olmuṣtum. 2024 senesinde yine Ekim'in Favori Üyesi olmak nasip oldu ve benim için birçok yönden anlamlı Kasım ayında 'Ayın Favori Üyesi' ünvanını taṣıyacağım. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 130626

Bu yarıṣmayı emin değilim ama belki de ilk 4. kez kazanan olmuṣ olabilirim. Emin değilim. :D

Ekim ayında birçok yönden çok iyi bir performans sergiledim. Mesaj sayısı hariç uzun bir süre sonra tekrar konu açtım. Tabi bunu değerli forum halkıyla yaptık. Güzel bir aktiflik oldu. Herkese tebrikler. :Z

Evet, balkon konuṣmamın da sonuna geldik. Buradan bana oy vermeyenlere de teṣekkür edeyim. Herkes pek bir renkliydi oyları ile o yüzden size armağanım olsun :Z

Sana oy vermememe rağmen ne güzel övmüşsün beni :bhr:

Ben baktım 4 şampiyonlukla rekor sende :Z

Valla güzel coşturduk konuyu çok keyifliydi kazanman beni mutlu etti benim yüzümden kaybetsen kötü olurdu :A Gönlümüze göre oldu her şey :Z

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Sana oy vermememe rağmen ne güzel övmüşsün beni :bhr:

Ben baktım 4 şampiyonlukla rekor sende :Z

Valla güzel coşturduk konuyu çok keyifliydi kazanman beni mutlu etti benim yüzümden kaybetsen kötü olurdu :A Gönlümüze göre oldu her şey :Z

Kaybetsem 🔥 seni :A
Güzel oldu :bhr:
------

Ben işi çözdüm artık sen raat ol. :)
Uzun yıllar sonra hepiniz burayı terketmiş olursunuz. Forumu üstüme yapıcam. 😅

İddialı :A severiz :A @Dosi @Bully
------

Teṣekkür ederim Berk bey :A

Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız :J

Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi :love1:

Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim :love1:

Son düzenleme:
Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız :J

Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi :love1:

Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim :love1:
Teşekkürler canım. Yanılmıyorsam diğer ay sana sıra gelecek aday olmaya :Z
------

Yok artık bunlar birlik olmuş da haberimiz yokmuş 😱

Düşman he vay be…
------

E tabi @Yakamoz-Asi kazanınca bizle işi bitti düşman olduk…

Düşman dediğin….. 😱 @tekin @Bully

Yok artık bunlar birlik olmuş da haberimiz yokmuş 😱

Düşman he vay be…
------

Teşekkürler canım. Yanılmıyorsam diğer ay sana sıra gelecek aday olmaya :Z
------

E tabi @Yakamoz-Asi kazanınca bizle işi bitti düşman olduk…

Hiç beklemezdim @Yakamoz-Asi

Bu üçlü çok güçlüydü hani düşman mı olduk şimdi…

Konuyu ateșleme çabalarımdı :F

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and Bully