2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçeğinde işler yolunda olmadığı için sanal dünyada gönül eğlendirmece işte. Al sana bir konu daha

Reactions: Yakamoz-Asi
Böyle bir buluşmada ben hesabımı başkasına ödetmem yani boşa çaba olmuş
@Bully

Hesabımı demiş ama, Alman usulü yapacaz yani?
O kendininkini, ben kendiminkini, ben öyle anladım
Yani sen “bir kadına ödetmem” demeyeceksen öderiz tabi sorun yok

Biz yurt dışından gelenlere ödetmeyi seviyorlar zaten
@Yakamoz-Asi

Biri benim hesabı ödese gidip en ucuzunu seçiyorum
benim huyum bu

Kendi hesabımı kendim ödemeyi tercih ederim

Senin paran burada geçmez derim ben. 😁
Getirdiğin dövizleri başka yerde harcamanı isterim.

Kendi hesabını kendin ödeyeceğin kesin, onda şüphe yok
Tercihine saygısızlık etmeyiz

Kendi hesabımı da sana kitlemiş gibi olurum yani, öyle de olmaz
Alman hesabı en iyisi o zaman

Onların dövizleri var dövizleri dokunur mu be onlara
Uzak duracan öyle tiplerden

Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu
yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor.
ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile.

@Dosi @Hobbit

Ha işte bu durum kendini kullandırtmak oluyor abi belli bir dönemden sonra böylelerine tekmeyi basıyorsun veya daha az görüşüyorsun

Reactions: Yakamoz-Asi
Ha işte bu durum kendini kullandırtmak oluyor abi belli bir dönemden sonra böylelerine tekmeyi basıyorsun veya daha az görüşüyorsun

Yani bu durumu bana yapan biri bana tekmeyi kendiliğinden attı ise o zaman bu kiṣi salak mı oluyor

Reactions: Bully
Az kalsın içeceğimi püskürtüyordum

Anlamaz onlar ya. Anlar gibi yaparlar ama hayır.
Bunun bide başka bir versiyonu var. Burda 1 sene yoğun tempoda çalışıp Türkiye’ye giderim. Misafirler daha yol yorgunuyken gelir. Aynı akrabalar 2-3 günde bir gelir. Mutfaktan çıkmadığım zamanlar olur. Hepsini geçtim. Yolculuk yapacağız sabaha karşı, gelip geceye kadar oturanlar var

Artık gittiğimiz günün bir iki gün sonrasını söylüyorum geliyoruz deyip. Dönerkende çoğu kişiye evi topladık, biz geliriz vedalaşmaya deyip misafir dozunu bir nevi azaltıyoruz.