Onu ben yaptım sana gerek kalmadı.Yok, tam tersi. konuya beğeni at sonra sus diyor
Umarım tanımadığım biridir. Bu sayede daha az merak etmiş olurum.Benim olayım bu 😱 bir şeyleri yarım söylemek @Yakamoz-Asi ve @Bully çok iyi bilir
Onu ben yaptım sana gerek kalmadı.Yok, tam tersi. konuya beğeni at sonra sus diyor
Umarım tanımadığım biridir. Bu sayede daha az merak etmiş olurum.Benim olayım bu 😱 bir şeyleri yarım söylemek @Yakamoz-Asi ve @Bully çok iyi bilir
Öyle öyle.Onu ben yaptım sana gerek kalmadı.
Umarım tanımadığım biridir. Bu sayede daha az merak etmiş olurum.
Ben de konuyu coştur anladım reaksiyonmuş @Yakamoz-AsiAha şimdi anladım. Sen @Bully gibi konuyu coştur dediğimi sandın ama olay sadece bir beğeniydi @Yakamoz-Asi
Altı üstü 7 reaksiyon derdindeydim. Herkes ayrı anlamışİyi gidiyor konu iyi coşacak belli
Ben ileti sayısı anladım şimdi boşuna günaha girmeyeyim yalan atarak.Altı üstü 7 reaksiyon derdindeydim. Herkes ayrı anlamış
Demek ki hata bendeymiş sen @Yakamoz-Asi ve @Bully ayrı anladığınıza göreBen ileti sayısı anladım şimdi boşuna günaha girmeyeyim yalan atarak.
Evet. Eğer yıllık favori üyelik için ara olursa Mayısta katılır.Bu oylamayı kazanan 5 ay katılamıyordu dimi sonra? @Dosi
Yani Kasım-Mart ayları oylamalarında olmayacak, Nisan'da katılabilecek.
Senin beyin neronların şurada bir 30 saniye kadar kapandı. Herşey ondan sonra başladı zaten.Aha şimdi anladım. Sen @Bully gibi konuyu coştur dediğimi sandın ama olay sadece bir beğeniydi @Yakamoz-Asi
Mesaja baktımda tüm sorun enerji kelimesiymiş normal yanlış anlamanızSenin beyin neronların şurada bir 30 saniye kadar kapandı. Herşey ondan sonra başladı zaten.
Cennet vatan Türkiyemde olarak soğuktan korunmuş oluyorum. Allahıma bin şükür olsun.Mesaja baktımda tüm sorun enerji kelimesiymiş normal yanlış anlamanız
Neyse haydi ben gezmeye. Akşama görüşürüz @Yakamoz-Asi @Bully
Ben seni kazandı biliyorumGelince konuya eklemek istersen @Dosi
2024 Ayın Favori Üyeleri
Ocak Hazem
Ṣubat Angelica ve offensive
Mart dreamy
Nisan Zeyno
Mayıs Alemdar
Haziran yaz arası
Temmuz RüzgarGülü
Ağustos Bully
Eylül Yılın Üyesi seçimi sebebiyle yapılmadı
Ben seni kazandı biliyorum
Ana olaya gel. Ben bu sene gibi hatırlıyorum onu.Geçen seneydi o
Ana olaya gel. Ben bu sene gibi hatırlıyorum onu.
Bu arada Eylül ayını da şimdi yapsaydık ya. Bu forum büyük. İki oylamayıda aynı anda yapmaya gücü yeterdi.
Olsun biz yine de @Dosi vasıtasıyla buradan çağrımızı yapalım. Belki yapılır bakarsın.Çok zaman geçti üzerinden, günceli oylamak daha mantıklı. Yıllık oylanınca herkesin emeğine oy veriliyor zaten.