Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.Yoo, cevabı Yakamoz vermiş
Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep
Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.Yoo, cevabı Yakamoz vermiş
Konum ve gidiş geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadık diyelim. MYP ile yatay geçiş yapma düşüncem var bakalım. ☺️Niye dondurdun?
Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.
Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep
Konum ve gidiş geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadık diyelim. MYP ile yatay geçiş yapma düşüncem var bakalım. ☺️
hep öyle değilimdir zaten. İnsan kendine bakmaz başkalarını eleştirirSanki 2-3 ayda 2600 mesaj yazmadı da kendine müdavim demiyor@Dosi
Böyle mi demişim
Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorumGiriş yaptığımda da tam yazıyorum
@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verirBen her yere yazarım
Yaşım çokta küçük sayılmaz. 😂Hakkında hayırlı olsun diyelim. Hayatın, eğitimin gençken her șeyden daha önemli. Bu benden bir büyük tavsiyesi olsun.
Daha az zamanda daha çok iş yapıyorsundur demek bu. 😅Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorumGiriş yaptığımda da tam yazıyorum
@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verirBen her yere yazarım
Her söylenene inanır mısın böyle?
Yaşım çokta küçük sayılmaz. 😂
Daha az zamanda daha çok iş yapıyorsundur demek bu. 😅
Her söylenene inanır mısın böyle?
%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅Böyle mi demişim
Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂Yani ṣimdi siz @Dosi ile @Bully için çenesi düṣük mü dediniz
Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂Ben foruma giriş yapma sıklığından bahsettim
Yoksa konuşkan bir üyem olduğum mesajlarla ortada zaten
E tabii yazdığın mesaj kadar konuşkansın%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅
Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂
Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂
Ben eleştiri yapmadım ya tespitte bulundum sadecehep öyle değilimdir zaten. İnsan kendine bakmaz başkalarını eleştirir
------
Böyle mi demişim
Artık 31 diyebiliriz.Kaç yaṣ?
Evet bu doğru. Teşekkür ederim. Uzun süre burada kalıp forumu üstüme yapmayı planlıyorum. ☺️tabii yazdığın mesaj kadar konuşkansınGeç adapte olmuşsun ama geç olsun güç olmasın
Artık 31 diyebiliriz.
Evet bu doğru. Teşekkür ederim. Uzun süre burada kalıp forumu üstüme yapmayı planlıyorum. ☺️
4 ay kadar bir zaman kaldı.Artık derken, gün yakın mıgençsin daha.
eheyyt atağa geçmişim yarışta, son düzlükte @Yakamoz-Asi la @Angelica ya fark atacağım gibiHem kendi diyor hem bizi suçluyor 😅
ben ilk kaça girince tur atlayacağımGeceden beri oylama olmamış. Bu oranla biter gibi.
Oylamada son saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?