2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

Oy: 13 50.0%
  • tekin

Oy: 10 38.5%
  • Angelica

Oy: 8 30.8%
  • MasacRE

Oy: 13 50.0%
  • cokiyitvci

Oy: 3 11.5%
  • Damien Duff

Oy: 4 15.4%
  • HollyDemon ☾☆

Oy: 7 26.9%
  • 12.Adam

Oy: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Son düzenleme:
kullanacağın zaman açıklaman şart bizde bilelim kime gitmiş kime gitmemiş :A
Ben 4 kişi arasında çok kararsız kalmıştım ama sana kesin oy verecektim ama madem sen kendine oy vermedin. Benimde sana oy vermeme gerek yok. Kendine oy vermeyen biri başkasından oy beklememeli.
Teşekkürler yardımın için :Z

Ben 4 kişi arasında çok kararsız kalmıştım ama sana kesin oy verecektim ama madem sen kendine oy vermedin. Benimde sana oy vermeme gerek yok. Kendine oy vermeyen biri başkasından oy beklememeli.
Kazanacağı konusunda o kadar umutsuz ki kendine bile oy vermemiş demek ki :A:A @tekin

olsun sorun değil yukarıya tırmandıkça rüzgar sertleşir her zaman:D biz vadilerde yamaçlarda dolaşmaya alışığız zirvede tutunamayız :A
------

Kazanamayacağı konusunda o kadar umutsuz ki kendine bile oy vermemiş demek ki :A:A @tekin
yok benim kazanma ihtimalim binde bir dahi olsa @xemrexxx nin kazanma ihtimalinden iki kat daha fazladır buna eminim :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
@tekin Valla çok uzun süredir böyle çekişmeli Ayın En Favori Üyesi anketi görmemiştik. Sen umudunu kaybetme, her an her şey olabilir bu seferki ankette :A
O zaman inşallah kendisine oy vermediği için o 1 oy ile elenir :A @tekin
Ben oylamayı göremiyorum malum.
Spoi istemem :A

@tekin Valla çok uzun süredir böyle çekişmeli Ayın En Favori Üyesi anketi görmemiştik. Sen umudunu kaybetme, her an her şey olabilir bu seferki ankette :A
hiç bir zaman umutlanmadığım için kaybetme ihtimalimde yok :A

ama dediğin doğru bayağı heyecanlı çekişmeli gidiyor oylama :D

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
O zaman inşallah kendisine oy vermediği için o 1 oy ile elenir :A @tekin
Ben oylamayı göremiyorum malum.
Spoi istemem :A
inşallah inşallah:D

dur ben tiyo vereyim :D

birisi sonuncu hiç oy almamış