onu biliyorumda yinede insan bekliyor tabi böyle sis perdesi arkasında olunca umut tükenmiyor ya verdiyse oyunu diye bir kurt kemiriyor içimi
Hayaller hayaller
onu biliyorumda yinede insan bekliyor tabi böyle sis perdesi arkasında olunca umut tükenmiyor ya verdiyse oyunu diye bir kurt kemiriyor içimi
vermedim ters psikoloji gibi sanki kardeşlikonu biliyorumda yinede insan bekliyor tabi böyle sis perdesi arkasında olunca umut tükenmiyor ya verdiyse oyunu diye bir kurt kemiriyor içimi
@HollyDemon ☾☆
@Hobbit
@Angelica
@MasacRE ve @12.Adam size gelecek bıldır oy vereceğim şimdilik asıl kontenjana giremediniz yedek kontenjandasınız seçtiklerim elenirse yedekte siz varsınız
------
senle benim kazaylada olsa kazanma ihtimalimiz yok o açıdan biz rahatız bence
desene onlara hiç oy veremeyeceğim bıldır geçmiş gitmişBıldır demek geçen yıl demek
desene onlara hiç oy veremeyeceğim bıldır geçmiş gitmiş
Ben 4 kişi arasında çok kararsız kalmıştım ama sana kesin oy verecektim ama madem sen kendine oy vermedin. Benimde sana oy vermeme gerek yok. Kendine oy vermeyen biri başkasından oy beklememeli.kullanacağın zaman açıklaman şart bizde bilelim kime gitmiş kime gitmemiş
Kazanacağı konusunda o kadar umutsuz ki kendine bile oy vermemiş demek ki @tekinBen 4 kişi arasında çok kararsız kalmıştım ama sana kesin oy verecektim ama madem sen kendine oy vermedin. Benimde sana oy vermeme gerek yok. Kendine oy vermeyen biri başkasından oy beklememeli.
Teşekkürler yardımın için
olsun sorun değil yukarıya tırmandıkça rüzgar sertleşir her zaman biz vadilerde yamaçlarda dolaşmaya alışığız zirvede tutunamayızBen 4 kişi arasında çok kararsız kalmıştım ama sana kesin oy verecektim ama madem sen kendine oy vermedin. Benimde sana oy vermeme gerek yok. Kendine oy vermeyen biri başkasından oy beklememeli.
Teşekkürler yardımın için
yok benim kazanma ihtimalim binde bir dahi olsa @xemrexxx nin kazanma ihtimalinden iki kat daha fazladır buna eminimKazanamayacağı konusunda o kadar umutsuz ki kendine bile oy vermemiş demek ki @tekin
Yok ben yinede seni oylamaktan vazgeçmeyeceğim. 1 oy bir oydurolsun sorun değil yukarıya tırmandıkça rüzgar sertleşir her zaman biz vadilerde yamaçlarda dolaşmaya alışığız zirvede tutunamayız
@tekin Valla çok uzun süredir böyle çekişmeli Ayın En Favori Üyesi anketi görmemiştik. Sen umudunu kaybetme, her an her şey olabilir bu seferki anketteBu sefer anket çok çekişmeli ve heyecanlı gidiyor Takip etmesi çok keyifli
hiç bir zaman umutlanmadığım için kaybetme ihtimalimde yok@tekin Valla çok uzun süredir böyle çekişmeli Ayın En Favori Üyesi anketi görmemiştik. Sen umudunu kaybetme, her an her şey olabilir bu seferki ankette
Yok yok asla spoiler vermem, ceza mı alayım sonraO zaman inşallah kendisine oy vermediği için o 1 oy ile elenir @tekin
Ben oylamayı göremiyorum malum.
Spoi istemem
18 oy kullanılmış şu ana kadarKaç oy kullanılmış peki? Onu diyebilirsiniz
inşallah inşallahO zaman inşallah kendisine oy vermediği için o 1 oy ile elenir @tekin
Ben oylamayı göremiyorum malum.
Spoi istemem
Ön elemede çok oy gelmez normalde. Belki 3-5 oy kalmıştır sadeceYok yok asla spoiler vermem, ceza mı alayım sonra
18 oy kullanılmış şu ana kadar