2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

Oy: 13 50.0%
  • tekin

Oy: 10 38.5%
  • Angelica

Oy: 8 30.8%
  • MasacRE

Oy: 13 50.0%
  • cokiyitvci

Oy: 3 11.5%
  • Damien Duff

Oy: 4 15.4%
  • HollyDemon ☾☆

Oy: 7 26.9%
  • 12.Adam

Oy: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@12.Adam sadece kendine oy kullanmış olabilir :A
Sen kendine oy vermedin daha ne konuşuyorsun :A

Sıvacıların birbirine ihanet durumu var aynen :A ama en masumu @MasacRE oldu. Seni oylamıştı :A
olsun kazayla beni oylamıştır bundan sonrada oylamaz ya bu ders olmuştur @MasacRE ye :D bir daha böyle bir hata yaparmı ? asla :A

millete engel oldun ne güzel dün oyları armut toplar gibi topluyorduk en yakın rakibime 5000 metrelik fark atmıştım:D son düzlükte tüm oyları @MasacRE toplamış:D
lanet olsun bu nasıl kaderdir :A
Sen bana oy vermeyerek kendi sonunu getirdin. Oh olsun, inşallah başka da oy alamazsın :A
------

@12.Adam sadece kendine oy kullanmış olabilir :A
Sen kendine oy vermedin daha ne konuşuyorsun :A

Sıvacıların birbirine ihanet durumu var aynen :A ama en masumu @MasacRE oldu. Seni oylamıştı :A
Ben de böyle bir insanım işte Dosi hanım. Minnoş gibi bir kalbim var. Ama kıymetim bilinmiyor @tekin gibiler tarafından :A
------

olsun kazayla beni oylamıştır bundan sonrada oylamaz ya bu ders olmuştur @MasacRE ye :D bir daha böyle bir hata yaparmı ? asla :A
Şu an için böyle bir hata yapmam diyorum ama yine kıyamayıp böyle bir hata yapabilirim hiç belli olmaz benim sağım solum :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Sen bana oy vermeyerek kendi sonunu getirdin. Oh olsun, inşallah başka da oy alamazsın :A
------

Ben de böyle bir insanım işte Dosi hanım. Minnoş gibi bir kalbim var. Ama kıymetim bilinmiyor @tekin gibiler tarafından :A
Hep demişimdir o tayfadan hem sıvacı hem sabar vs tayfanızdan en masumu en güvendiğim sensin diye. Boşver onları. Ben kıymetini biliyorum yeter :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
------

------

Şu an için böyle bir hata yapmam diyorum ama yine kıyamayıp böyle bir hata yapabilirim hiç belli olmaz benim sağım solum :A
donunu düşüren pardon sonunu düşünen kahraman olamaz demişler :A bizde sonunu düşünmeden eyleme geçtik belki hata yaptık ama yaptık bir kere geri dönüş olmaz bizde :A
------

Değerimizi bilmeyenler utansın Dosi hanım. Siz başkasınız zaten, o hainlerden bir halt olmaz :A
utanıyoruz ama yinede bilmiyoruz değerini :Dinat değilmi bilmeyeceğiz asla:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
donunu düşüren pardon sonunu düşünen kahraman olamaz demişler :A bizde sonunu düşünmeden eyleme geçtik belki hata yaptık ama yaptık bir kere geri dönüş olmaz bizde :A
------

utanıyoruz ama yinede bilmiyoruz değerini :Dinat değilmi bilmeyeceğiz asla:A
Sen daha çok düşürürsün donunu bu gidişle. Senden olmaz maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and 12.Adam
@Dosi söz verdi öyle bir yarışma düzenleyecekki tek yarışan ben olacağım :A bu sefer bu yeni ve zorlu yarışmayı kazanan ben olacağım inşallah :A
Sana tek kişilik yarışma düzenlense onu bile kazanamazsın. Etkinlik iptal olur, yarıda kalır falan bir şekilde kaybetmeyi başarırsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sana tek kişilik yarışma düzenlense onu bile kazanamazsın. Etkinlik iptal olur, yarıda kalır falan bir şekilde kaybetmeyi başarırsın :A
Son oylama süresini 2150 yaparım. Süre bitmeden sonuç görünmez şeklinde ayarlarız. Hep bir umut dolanıp dursun :A

• Harika
Reactions: MasacRE