olsun kazayla beni oylamıştır bundan sonrada oylamaz ya bu ders olmuştur @MasacRE ye bir daha böyle bir hata yaparmı ? asla
olsun kazayla beni oylamıştır bundan sonrada oylamaz ya bu ders olmuştur @MasacRE ye bir daha böyle bir hata yaparmı ? asla
Sen bana oy vermeyerek kendi sonunu getirdin. Oh olsun, inşallah başka da oy alamazsınmillete engel oldun ne güzel dün oyları armut toplar gibi topluyorduk en yakın rakibime 5000 metrelik fark atmıştım son düzlükte tüm oyları @MasacRE toplamış
lanet olsun bu nasıl kaderdir
Ben de böyle bir insanım işte Dosi hanım. Minnoş gibi bir kalbim var. Ama kıymetim bilinmiyor @tekin gibiler tarafından
Şu an için böyle bir hata yapmam diyorum ama yine kıyamayıp böyle bir hata yapabilirim hiç belli olmaz benim sağım solumolsun kazayla beni oylamıştır bundan sonrada oylamaz ya bu ders olmuştur @MasacRE ye bir daha böyle bir hata yaparmı ? asla
Hep demişimdir o tayfadan hem sıvacı hem sabar vs tayfanızdan en masumu en güvendiğim sensin diye. Boşver onları. Ben kıymetini biliyorum yeterSen bana oy vermeyerek kendi sonunu getirdin. Oh olsun, inşallah başka da oy alamazsın
------
Ben de böyle bir insanım işte Dosi hanım. Minnoş gibi bir kalbim var. Ama kıymetim bilinmiyor @tekin gibiler tarafından
Değerimizi bilmeyenler utansın Dosi hanım. Siz başkasınız zaten, o hainlerden bir halt olmazHep demişimdir o tayfadan hem sıvacı hem sabar vs tayfanızdan en masumu en güvendiğim sensin diye. Boşver onları. Ben kıymetini biliyorum yeter
donunu düşüren pardon sonunu düşünen kahraman olamaz demişler bizde sonunu düşünmeden eyleme geçtik belki hata yaptık ama yaptık bir kere geri dönüş olmaz bizdeSen bana oy vermeyerek kendi sonunu getirdin. Oh olsun, inşallah başka da oy alamazsın
------
------
Şu an için böyle bir hata yapmam diyorum ama yine kıyamayıp böyle bir hata yapabilirim hiç belli olmaz benim sağım solum
utanıyoruz ama yinede bilmiyoruz değerini inat değilmi bilmeyeceğiz aslaDeğerimizi bilmeyenler utansın Dosi hanım. Siz başkasınız zaten, o hainlerden bir halt olmaz
Sen daha çok düşürürsün donunu bu gidişle. Senden olmaz maalesefdonunu düşüren pardon sonunu düşünen kahraman olamaz demişler bizde sonunu düşünmeden eyleme geçtik belki hata yaptık ama yaptık bir kere geri dönüş olmaz bizde
------
utanıyoruz ama yinede bilmiyoruz değerini inat değilmi bilmeyeceğiz asla
@Dosi söz verdi öyle bir yarışma düzenleyecekki tek yarışan ben olacağım bu sefer bu yeni ve zorlu yarışmayı kazanan ben olacağım inşallahSen daha çok düşürürsün donunu bu gidişle. Senden olmaz maalesef
Sana tek kişilik yarışma düzenlense onu bile kazanamazsın. Etkinlik iptal olur, yarıda kalır falan bir şekilde kaybetmeyi başarırsın@Dosi söz verdi öyle bir yarışma düzenleyecekki tek yarışan ben olacağım bu sefer bu yeni ve zorlu yarışmayı kazanan ben olacağım inşallah
Son oylama süresini 2150 yaparım. Süre bitmeden sonuç görünmez şeklinde ayarlarız. Hep bir umut dolanıp dursunSana tek kişilik yarışma düzenlense onu bile kazanamazsın. Etkinlik iptal olur, yarıda kalır falan bir şekilde kaybetmeyi başarırsın
Harika bir fikir Dosi hanım @tekin bu şartları kabul ediyorsan sana tek kişilik yarışma düzenleyebilirizSon oylama süresini 2150 yaparım. Süre bitmeden sonuç görünmez şeklinde ayarlarız. Hep bir umut dolanıp dursun
Son oylama süresini 2150 yaparım. Süre bitmeden sonuç görünmez şeklinde ayarlarız. Hep bir umut dolanıp dursun
bu kadar umutsuz olmayın benimde sevenim çok şimdi şurda seslensem kırk kişi taş yağm pardon oy yağmuruna tutarHarika bir fikir Dosi hanım @tekin bu şartları kabul ediyorsan sana tek kişilik yarışma düzenleyebiliriz