sıkıcı performanslar, zelenski bile çıktı daha ne olsunİhtiyar nereye kaçıyorsun?@dreamy bişi desene
Kimlerin performansı kalman için sebep oluştururdu?sıkıcı performanslar, zelenski bile çıktı daha ne olsun![]()
oranın rtuku bee
İyi geceler, belli olmaz belki bende uzarım.Listeyi yazarım.oranın rtuku beeneyse ben gittim sen yazarsın diğer kategorileri yarın okurum gelince
tekrar iyi geceler
![]()
Ulan zamanında neden gelmedin ???? Şişkolog sahurda yediklerin ağır mı geldi.![]()
Ödül kazananların tamamı konuya eklendi.
@12.Adam @dreamy @Forumdash @dosimosi @bazinga @phoebebuffay @kerem @Ahmed @MasacRE @MEnes @The_Erinch ve ilgilenen herkes…
Üç ödül gayet güzel.Müzik anlamında zayıf bir yılda. Olivia Rodrigo ne var ne yok hepsini toplar umarım.![]()
Bu sene kim doğru dürüst bir şarkı çıkardı ki? Olivia bilmem ne var, yoklukta baş tacı olmuş. 'good 4 u' dışında ısınamadım hiçbir şarkısına. Doja Cat da idare eder.bizde hangi kanal canlı veriyor? bloomberg filan mı?
------
ahahahah sen "atareyiz" değilmiydin yaane ara gözlerini böyle şeylerden uzak tutmaya karar verdin
![]()
Uzak durmak iyi geliyor, tavsiye ederim.Neden internet orucu tutuyorsun?![]()
Evet o büyükler yoktuBu sene kim doğru dürüst bir şarkı çıkardı ki? Olivia bilmem ne var, yoklukta baş tacı olmuş. 'good 4 u' dışında ısınamadım hiçbir şarkısına. Doja Cat da idare eder.
Sonuçlara gelmiyorum bile.
Uzak durmak iyi geliyor, tavsiye ederim.![]()