İhtiyar nereye kaçıyorsun? @dreamy bişi desene
sıkıcı performanslar, zelenski bile çıktı daha ne olsunİhtiyar nereye kaçıyorsun? @dreamy bişi desene
Kimlerin performansı kalman için sebep oluştururdu? @dreamysıkıcı performanslar, zelenski bile çıktı daha ne olsun
oranın rtuku bee neyse ben gittim sen yazarsın diğer kategorileri yarın okurum gelince tekrar iyi geceler
İyi geceler, belli olmaz belki bende uzarım.Listeyi yazarım.oranın rtuku bee neyse ben gittim sen yazarsın diğer kategorileri yarın okurum gelince tekrar iyi geceler
Ulan zamanında neden gelmedin ???? Şişkolog sahurda yediklerin ağır mı geldi.
Ödül kazananların tamamı konuya eklendi.
@12.Adam @dreamy @Forumdash @dosimosi @bazinga @phoebebuffay @kerem @Ahmed @MasacRE @MEnes @The_Erinch ve ilgilenen herkes…
Üç ödül gayet güzel.Müzik anlamında zayıf bir yılda. Olivia Rodrigo ne var ne yok hepsini toplar umarım.
Bu sene kim doğru dürüst bir şarkı çıkardı ki? Olivia bilmem ne var, yoklukta baş tacı olmuş. 'good 4 u' dışında ısınamadım hiçbir şarkısına. Doja Cat da idare eder.bizde hangi kanal canlı veriyor? bloomberg filan mı?
------
ahahahah sen "atareyiz" değilmiydin yaa ne ara gözlerini böyle şeylerden uzak tutmaya karar verdin
Uzak durmak iyi geliyor, tavsiye ederim.Neden internet orucu tutuyorsun?
Evet o büyükler yoktu zaten o kadar sıkıcıydı ki bıraktım gittimBu sene kim doğru dürüst bir şarkı çıkardı ki? Olivia bilmem ne var, yoklukta baş tacı olmuş. 'good 4 u' dışında ısınamadım hiçbir şarkısına. Doja Cat da idare eder.
Sonuçlara gelmiyorum bile.
Uzak durmak iyi geliyor, tavsiye ederim.