Aa bir de kendine akrep diyor, yarışmacıları seçerek almamız lazımmış...
Aa bir de kendine akrep diyor, yarışmacıları seçerek almamız lazımmış...
Bu daha başlangıç.Aa bir de kendine akrep diyor, yarışmacıları seçerek almamız lazımmış...
Toplu etiket de atarım, benim için NP.Bu daha başlangıç.
Toplu etiket de atarım, benim için NP.
Allah cezamı vermesin,Nasıl -10 ya, sabah tahminimi gönderdim ya 😱 @slhttnmtl
Ben öldüm o zamanNasıl -10 ya, sabah tahminimi gönderdim ya 😱 @slhttnmtl
Akıl fikir kalmadı cidden bende az kalsın 88 puan zarara sokuyordum. 😱 Şu an yanlışlık kalmadı, söylememe gerek yok zaten olunca söylüyorsunuz.Nasıl -10 ya, sabah tahminimi gönderdim ya 😱 @slhttnmtl
Sorun yokAkıl fikir kalmadı cidden bende az kalsın 88 puan zarara sokuyordum. 😱 Şu an yanlışlık kalmadı, söylememe gerek yok zaten olunca söylüyorsunuz.Tekrardan çok özür dilerim.
Ohooo daha 2 gün oldu ne bu karamsarlık böyleBen öldüm o zaman
88 puan boru değilSorun yok
Ohooo daha 2 gün oldu ne bu karamsarlık böyle
Sen de en iddialı grupta unuttun bak ben ne kadar şanslıyım ikisi de unutmuş hemen fark açtımBen öldüm o zaman
Ya dün konudaydım da ama hiç tahmin aklıma da gelmedi şaka gibiSen de en iddialı grupta unuttun bak ben ne kadar şanslıyım ikisi de unutmuş hemen fark açtım
Dün gece foruma girmediğim için unuttum tahmin yapmayı.Tahminler, tahminler, tahminler... Bugünün tahminleri için hatırlatmamızdır.09.50'ye kadar tahminlerinizi unutmayınız!
senin grubun da maşallahı varmış hiç unutmamışlarDün gece foruma girmediğim için unuttum tahmin yapmayı.
@slhttnmtl unutmasın bir zahmet, etkinliğin sunucusu.senin grubun da maşallahı varmış hiç unutmamışlar
Dikkatimi çektin zaten ammmmaaa.Dün gece foruma girmediğim için unuttum tahmin yapmayı.
Deme öyle salı günü az kalsın unutuyordum, ya da başka bir gün de olabilir.@slhttnmtl unutmasın bir zahmet, etkinliğin sunucusu.
Neyse belki eksik tahmine rağmen tur atlayabilirim, ilk 2 gün 13 ve 27 puan fark atmışım rakiplerime. Bugün çok geri düşmeyiz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?